Tilaa loistaa, kasvaa ja kukoistaa

Parhaat paikat menestymiseen

Yrityksen menestys lähtee aina henkilöstöstä. Hyvin suunnitellulla työympäristöllä voit tukea henkilökuntasi työhyvinvointia ja luovuutta – saada heidät kukoistamaan! Autamme sinua löytämään tilat, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun työntekijöitäsi ja tukevat yrityksesi kasvutavoitteita ja yrityskulttuuria.

Luomme tiloja, joissa kehitetään, innostutaan, rakennetaan uutta, ratkaistaan ongelmia ja loistetaan. Tarjoamme pitkälle räätälöityjä ratkaisuja, ja käytössäsi on maan laajin ja laadukkain kaupunkien upeimmille sijainneille keskittyvä tilavalikoimamme.

Löydä meiltä tilasi loistaa!

Forus luo vastuullisempaa tulevaisuutta historiallisen arvokiinteistön suojissa

”Meille on tärkeää, että kiinteistönomistaja jatkuvasti kehittyy entistä vastuullisemmaksi.”

Seitsemän vuotta sitten perustetun Forusin toiminnan kasvaessa voimakkaasti entisen toimiston seinät alkoivat tulla vastaan. Uutta toimistoa etsiessään yritykselle oli ensiarvoisen tärkeää, että toimitilat ovat vastuulliset ja ne heijastavat yrityksen arvoja.

Lue Forusin tarina

Naava valitsi Mannerheimintie 4:n

”Tilat ja sijainti luovat alustan globaalille kasvulle”

Älykkäitä viherseiniä suunnitteleva Naava halusi suuremman, toimivan ja houkuttelevan työympäristön sekä liiketilamaisen showroomin erinomaisella näkyvyydellä juuri oikeasta osasta keskustaa. Tilan piti myös täyttää biofilisen eli luonto- ja ihmisystävällisen tilan kriteerit. Luonnonvaloa piti olla riittävästi, talotekniikan kunnossa, maisemien avarat ja tilojen helposti muokattavat.

Lue Naavan tarina

Mapbox valitsi Mikonkatu 19:n

”Saimme valita kaiken tarpeidemme mukaisesti, lattiamateriaaleja myöten.”

Kun Mapbox etsi muutama vuosi sitten ensimmäisiä omia tilojaan Helsingin keskustassa, tavoite oli selvä – tiimi halusi tilat, joissa on luonnetta. Spondan Fennia-korttelista löytyi vastaus tarpeisiin.

Aluksi Mapbox toimi Mikonkatu 19:ssä talon toisessa kerroksessa. Tilojen jäätyä pieniksi yhtiö muutti saman rakennuksen ylimmän kerroksen uniikkeihin tiloihin.

Lue Mapboxin tarina

Työ on nyt hybridi

Koronan aiheuttama poikkeusaika muutti monia tapojamme. Yksi tärkeimmistä muutoksista on työn tekemistä koskeva mullistus. Etätyötä on tehty vuosia, mutta pandemia toi sen jokaisen arkeen ja kiihdytti merkittävästi työelämän muutosta. Nyt moni kaipaa jo takaisin toimistolle. Mutta millaiseen toimistoon?

Zure valitsi Citycenterin

“Jos haluamme olla alan ykkösiä, meidän on myös toimittava ykköspaikalla.”

Omalla alallaan maailman korkeatasoisimmaksi palveluntarjoajaksi tähtäävä ohjelmistoyritys Zure halusi toimitilat Helsingin ytimestä.

Yrityksen korkealaatuiset palvelut perustuvat tiimityöhön, joten toimitilojen haluttiin vetävän ihmiset yhteen ja lokaation olevan sellainen, että tiloihin on joka suunnasta helppo tulla. Lounaspaikkoja oli oltava runsaasti ja lähipalveluiden tarjonta kattava. Henkilöstön toiveena oli, että toimistolla voisi viihtyä myös vapaa-aikana ja tiloista löytyisi äänieristetty pelihuone.

Lue Zuren tarina

Yrityksen tärkein voimavara ovat ihmiset.

Heille tulee tarjota muutakin kuin sijainti ja seinät. Tämän seikan oivaltavien yritysten toimitiloissa on viihtyisyyttä ja estetiikkaa, älypintoja ja pakopaikkoja, sähkö- ja luonnonvalon leikkiä, äänimaailmoja, jotka luovat rauhaa ja tehokkuutta.

Hybridityön mahdollistavassa työpaikassa on uudenlaista ergonomiaa, joka haastaa perinteiset työ, tuoli ja pöytä -kokonaisuudet. Ilmanvaihtoratkaisuja, kalustepintoja ja kankaita, jotka hävittävät infektioita aiheuttavat mikrobit lähes tyystin. Kestävä kehitys on luonnollinen osa toimitiloja, jo niiden suunnittelusta lähtien.

Kun toimitilat on luotu vastaamaan työntekijöiden tarpeita, toimivat ne myös rekrytointivalttina. Sparraile kanssamme huomisen ratkaisuista!

Ota yhteyttä

Toimitiloja sinun tarpeisiisi

ESIMERKKIKOHTEITA LAAJASTA VALIKOIMASTAMME

Vastuullisin kumppani ja laajin tarjonta

Eniten vaihtoehtoja

Tarjoamme Suomen laajimman suuriin kaupunkeihin keskittyvän toimitilavalikoiman ja luomme tilaratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi kasvutavoitteita ja yrityskulttuuria.

Parhaat sijainnit

Kohteemme sijaitsevat Suomen ykköspaikoilla kasvukeskuksissa ja ydinkeskustoissa, parhaiden palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

Arvoa vastuullisuudesta

Kiinteistöalan kestävän kehityksen edelläkävijänä tiedämme, kuinka vastuullisuus muutetaan brändiarvoksi. Luomme toimitiloja, jotka tuovat kestävät arvot näkyviksi.

Uudistamme ja kehitämme kiinteistöjämme jatkuvasti
yritysten muuttuvien tarpeiden mukaan. Uudistukset lähtevät aina
asiakkaiden tarpeista.

Uudistamme ja kehitämme kiinteistöjämme aktiivisesti.

Meiltä saat tilat, joista pidetään huolta. Kehitämme kiinteistöjämme jatkuvasti ja nostamme niiden laatutasoa. Tarjoamme asiakkaillemme pitkälle räätälöityjä tilaratkaisuja ja  suunnittelemme tarvittaessa myös uniikkeja uudiskohteita.

Lue artikkelistamme, kuinka uudistimme 20 arvokiinteistömme aulatilat.

Lue artikkeli

MOW Myinfomonitor henkilokunta

Tilasuunnittelun lähtökohtana on aina asiakas.

Toimitilasuunnittelumme käynnistyy aina tarkasti sinun ja yrityksesi toiveita kuunnellen – meillä ei ole tarjolla liukuhihnaratkaisuja. Mikä olisi teille parhaiten soveltuva alue, mitä palveluja tarvitsette ja millaista ympäristöä arvostatte? Meillä on pitkä kokemus erityyppisistä toimitilaratkaisuista ja vahva ymmärrys työntekijöiden tarpeista. Olemme apunasi koko toimitilaprosessin ajan, suunnittelusta tilojen ylläpitoon asti.

Kerro meille tarpeistasi ja löydä tilasi loistaa.

Kerro toiveistasi

Löydä toimitilat kattavasta valikoimastamme

Keskustan kohteemme kartalla

Kiinnostuitko kohteistamme?

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään yrityksellesi parhaan ratkaisun.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.