Kauppakeskukset

Asiakasvirtojen ytimessä

Kehitämme laadukkaita liiketiloja ja yhteisöllisiä kaupunkikeskustoja, jotka luovat optimaaliset puitteet asiakkaidemme menestykselle.

Kauppakeskuksemme ja kivijalkaliiketilamme sijaitsevat huippupaikoilla Suomen suurimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa.

 

5

Vetovoimaisia kauppakeskuksia

Omistamme viisi johtavaa kauppakeskusta Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

205 K

Suomen laadukkainta liiketilaa

Liikekiinteistöjemme vuokrattava pinta-ala on 205 300 neliömetriä.

35 M

Miljoonia kävijöitä

Kauppakeskuksissamme vieraili 35 miljoonaa kävijää vuonna 2023.

607,5 M

Isot myyntivolyymit

Kauppakeskustemme vuosittainen myynti oli 607,5 miljoonaa euroa vuonna 2023.

Kiivaan kasvun kaupungit

Helsingin seutu

Suomen pääkaupunki Helsinki on maan vetovoimaisin kaupunki ja talouselämän keskus. Lähes 15 000 asukkaan vuosivauhtia kasvavan Helsingin missiona on olla maailman toimivin kaupunki – niin asukkaille, yrityksille kuin sijoittajillekin.

1,2 miljoonaa asukasta
Kuluttajamyynti 27 % maan keskiarvoa korkeampi
B2B-myynti 75 % maan keskiarvoa korkeampi

Forum
Citycenter
Forum
Citycenter

Tampereen seutu

Tampereen seutu on Helsingin jälkeen maan toiseksi suurin kasvualue. Keskeinen sijainti, huikea väestönkasvu sekä edullinen asumistaso vetävät Tampereelle niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin yrityksiä.

411 000 asukasta
Ennustettu väestönkasvu 16 600 uutta asukasta 5 vuodessa
92,4 % maan väestöstä asuu 500 kilometrin ajoetäisyydellä Tampereesta

Ratina
Ratina aerial Ratina
Elo
Elo

Oulun seutu

Oulu on Pohjois-Suomen kasvukeskus. Keskeinen sijainti, huikea väestönkasvu sekä edullinen asumistaso vetävät Ouluun niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin yrityksiä.

253 000 asukasta
Vuonna 2035 Oulussa on ennusteen mukaan noin 222 000 asukasta
Oulu on edelleen kasvukeskusten joukossa 2030-luvullakin

Zeppelin
Zeppelin outdoor Zeppelin
Zeppelin indoor Zeppelin
Zeppelin outdoor Zeppelin

Miksi valitsisit meidät?

Keskeiset sijainnit

Olemme siellä, missä asiakkaasikin ovat. Kohteemme sijaitsevat liikenteen solmukohdissa ja vilkkaimpien asiakasvirtojen äärellä. Valikoimistamme löytyy optimaalinen sijainti niin pienyrityksille kuin isoille kauppaketjuillekin.

Arvoa vastuullisuudesta

Olemme kiinteistöalan suunnannäyttäjä ja vastuullinen kiinteistökehittäjä. Kiinteistöjemme energiatehokkuus ja kestäviin arvoihin kannustavat tilaratkaisut tuovat yrityksellesi pitkätähtäimistä säästöä sekä näkyvää brändiarvoa.

Vahvaa osaamista

Olemme kauppakeskusbisneksen ja kuluttajakäyttäytymisen asiantuntijoita. Tunnemme kuluttamisen trendit sekä retail-asiakkaiden tarpeet ja jalkautamme maailmalla syntyvät innovaatiot nopeasti omiin kauppakeskuksiimme.

Parhaat brändit

Valitsemalla meidät tuot oman brändisi arvoiseensa ympäristöön parhaimpien oheispalveluiden ja yleisötapahtumien äärelle. Kauppakeskuksistamme löytyvät tämän hetken trendikkäimmät kotimaiset ja kansainväliset brändit.

Kiitos erinomaisista myynnin ja kävijämäärän luvuista kuuluu suurelta osin vuokralaisillemme – saavutus on yhteinen. Olemme yhdessä kehittäneet Ratinan palvelutarjontaa vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.

Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola

Lue lisää