icon_location Ratina, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
  • Hae
  • Tampere
  • Ratina
  • Kauppakeskus Ratina

Kauppakeskus Ratina

Vuolteenkatu 1
icon_location Toimitila: Ratina, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Keväällä 2018 avautunut Tampereen suurin kauppakeskus Ratina kokoaa kattonsa alle yli sadan liikkeen valikoiman ja palvelut.

Helposti saavutettavassa keskuksessa voi viettää aikaa paitsi ostosten myös ruoan ja tapahtumien merkeissä. Muodin, päivittäisostosten ja sisustushankintojen lisäksi ostoskeskuksessa voi viihtyä herkutellen tai kauneus- ja terveyspalvelujen hemmoteltavana. Kauppakeskuksessa on yli 100 liikettä, joista 23 on ravintoloita ja kahviloita. Ratinan suvannon rannassa sijaitseva Ratinan kauppakeskus tarjoaa kolmen rakennuksen verran tilaa yhteiselle tekemiselle.

Ratinan uudisrakennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat maisemasta tutut Ranta-Ratinan ja Ratinan Kulman vanhat rakennukset. Kauppakeskukseen pääsee helposti joukkoliikenteellä, linja-autoasemalta on suora liukuporrasyhteys keskukseen. Keskustan suurimmassa parkkihallissa P-Ratinassa on 1 200 paikkaa omalla autolla saapuville.

Kauppakeskus Ratinalle on myönnetty BREEAM In-Use Excellent -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Ratina on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Keskustan suurten katujen ja kevyen liikenteen väylien varrella sijaitsevaan Ratinaan on helppo löytää keskustassa, mutta sinne on vaivatonta saapua myös kauempaa. Ratinaan pääsee kävellen, pyörällä, yksityisautolla ja julkisilla kulkuneuvoilla.

Palvelut

Ratinaan sijoittuu muun muassa kaksi päivittäistavarakauppaa, muodin, hyvinvoinnin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä sekä monipuolista ravintola- ja kahvilatarjontaa.

Pysäköinti

Parkkihallissa P-Ratinassa on 1 200 autopaikkaa kahdessa tasossa. Pysäköintikerroksista on suorat liukutaso ja liukuporras sekä hissiyhteydet kauppakeskuksen muihin kerroksiin.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.