Signe havainnekuva

Uudiskohteet

Kun valmiit ratkaisut eivät riitä

Uudiskohdehanke käynnistyy aina tarkasti sinun ja yrityksesi tarpeita kuunnellen. Kokoamme hankkeen ympärille monialaisen asiantuntijatiimin ja autamme sinua löytämään liiketoimintasi kannalta optimaalisen sijainnin ja tilaratkaisut.

Hae toimitilaa

Näin uudishanke etenee

Olemme apunasi koko rakennusprojektin ajan ja huolehdimme, että tilojen käyttö on optimaalista myös silloin, kun yrityksesi tilatarpeet muuttuvat.

 1. 01

  Tarvekartoitus

  Saat oman yhteyshenkilön, joka tutustuu yrityksesi tarpeisiin, kasvutavoitteisiin ja yrityskulttuuriin. Käynnistämme sopivan sijainnin tai kohteen etsinnän.

 2. 02

  Tilojen suunnittelu

  Kokoamme asiantuntijatiimin, joka suunnittelee henkilöstösi kanssa yrityksellesi optimaaliset tilat. Varmistamme, että tilat palvelevat myös tulevaisuuden tarpeita.

 3. 03

  Rakennusvaihe

  Teemme hankesuunnitelman ja huolehdimme hankkeen etenemisestä ja aikatauluttamisesta. Jos eteen tulee yllätyksiä, apunasi ovat alan parhaat asiantuntijat.

 4. 04

  Tilojen käyttöönotto

  Kun tilat valmistuvat, varmistamme, että tilat vastaavat odotuksiasi. Opastamme sinua kiinteistön käytössä ja älykkään talotekniikan hyödyntämisessä. Konsultoimme yritystäsi muutossa.

 5. 05

  Kumppanuus

  Olemme valmiina auttamaan, jos tilatarpeisiisi tulee muutoksia. Tiloistasi saatava vastuullisuusdata auttaa yritystäsi viestimään vastuullisuudestasi myös omille sidosryhmillesi.

Tutustu uudiskohteisiimme

Rakennamme kohteemme aina tulevaisuutta varten. Meillä on vahva ymmärrys siitä, millaisia tiloja ja palveluita tulevaisuuden työntekijät tarvitsevat.

Kiinnostuitko uudiskohteistamme?

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään yrityksellesi parhaan ratkaisun.

Inspiroidu uusimmista hankkeistamme

Rakennamme kiinteistömme aina kunnianhimoisimpien laatu- ja ympäristösertifiointien mukaisesti, mikä tuottaa yrityksellesi pitkätähtäimistä säästöä sekä näkyvää brändiarvoa.