icon_location Kamppi, Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kamppi
 • Mannerheimintie 14

Mannerheimintie 14

Mannerheimintie 14
icon_location Toimitila: Kamppi, Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki

Sponda suunnittelee Mannerheimintie 14:ään uutta korkeatasoista toimisto- ja liiketilakiinteistöä, jossa ensiluokkainen design yhdistyy kestävän rakentamisen periaatteisiin.  

Kaupungin ykköspaikalle, Forumin viereen rakentuva Signe-kiinteistö tulee olemaan yksi ydinkeskustan energiatehokkaimmista rakennuksista, joka suunnitellaan materiaaleiltaan ja käytettävyydeltään korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

Uudisrakennukseen tulee korkealaatuisia toimisto- ja liiketiloja, jotka vastaavat yritysten pääkonttoritilojen ja brändien lippulaivaliikkeiden vaatimustasoa. Nykyaikaiset toimitilat tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta – niin työntekoon kuin liiketilojen toimivuuteen. Käyttäjien hyvinvoinnin sekä tilojen terveyden ja turvallisuuden takaajana toimii suunnittelua ohjaava, kultatason WELL-sertifikaatti.

Signen lähtökohtana on huippuluokan muunneltavuus: tilojen käyttäjät voivat tehdä niistä aivan omanlaisensa. Muuntojoustavuudelle perustan luo kerroskorkeuksiltaan avara betonirunko, jonka puitteissa erilaisia toiminnallisia tilatyyppejä on helppo rakentaa ja purkaa.

Signen liiketilakerrokset kytkeytyvät kaduille avautuvien lasiseinien avulla kiinteästi katuelämään ja tarjoavat näyttävät tilat lippulaivamyymälälle, showroomille tai ravintolalle.

Valmistuttuaan Signe kohentaa viihtyisillä tiloillaan, korkealaatuisella designillaan ja uusilla palveluillaan Helsingin ydinkeskustan kaupunkikuvaa ja lisää sen houkuttavuutta.

Tutustu Signeen

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Signen keskeinen sijainti takaa kaupungin sujuvimmat kulkuyhteydet. Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat välittömässä läheisyydessä tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Korttelista on kulkutunneliyhteys muualle keskustaan, kuten päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin.  

Palvelut

Koe maailman luokan palvelut Signessä. Ihaile kattoterassilta Helsingin kattojen ylle avautuvaa ainutlaatuista maisemaa, ja nauti ydinkeskustan parhaimpien ravintoloiden, kauppakeskusten ja kivijalkaliikkeiden tarjonnasta. Anna Signen ammattitaitoisen aulapalvelun helpottaa arkeasi. Korttelissa on kattava valikoima kaupanalan toimijoita sekä palveluita terveyden- ja kauneudenhoidosta kahviloihin ja ravintoloihin. Kaikki Kauppakeskus Forumin ja ydinkeskustan palvelut ovat lähellä.

Pysäköinti

Lähin pysäköintipaikka on Forumin pysäköintihalli Forum-P (suora hissiyhteys kauppakeskuksesta). Läheisyydessä on lisäksi useita muitakin pysäköintimahdollisuuksia, kuten Stockmann Aimo Park, P-Eliel ja autoparkki WTC. Viereiset parkkihallit tarjoavat yhteensä yli 3500 autopaikkaa. Signen pyöräpysäköinti sekä pyörien huolto- ja pesutilat löytyvät mukavasti sisätiloista.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 3. kerros

  Helposti muunneltavaa ja tehokasta hybriditoimistotilaa Signen kolmannessa kerroksessa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 2103 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – K1 kerros

  Muuntojoustavaa ja modernia liiketilaa erinomaisella sijainnilla ja näkyvyydellä keskellä Helsinkiä. Tila on yhdistettävissä katutason liiketiloihin.

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 1. kerros

  Korkeaa ja modernia katutason liiketilaa loistavalla sijainnilla keskellä kaupunkia. Kaupungin parhaimmat shopfrontit Mannerheimintien suuntaan.

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 8. kerros

  Tehokasta ylimmän kerroksen hybriditoimistotilaa kaupungin parhailla näkymillä. Kerroksessa on oma suurikokoinen terassi lounge-alueella, joista avautuvat upeat näkymät kaupungin kattojen ylle. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  Helposti muunneltavaa ja tehokasta hybriditoimistotilaa Signen toisessa kerroksessa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 2. kerros

  Kaupungin keskeisimmillä kahteen suuntaan avautuvilla näkymillä korkeatasoista ravintolatilaa.

  Ota yhteyttä

 • Aula – 1. kerros

  Poikkeuksellisen edustava sisääntuloaula ja korkeatasoiset vastaanottopalvelut.

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 3 2103 m2 Vapaa Helposti muunneltavaa ja tehokasta hybriditoimistotilaa Signen kolmannessa kerroksessa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Liiketila K1 2037.5 m2 Vapaa Muuntojoustavaa ja modernia liiketilaa erinomaisella sijainnilla ja näkyvyydellä keskellä Helsinkiä. Tila on yhdistettävissä katutason liiketiloihin.
Liiketila 1 1823.5 m2 Vapaa Korkeaa ja modernia katutason liiketilaa loistavalla sijainnilla keskellä kaupunkia. Kaupungin parhaimmat shopfrontit Mannerheimintien suuntaan.
Toimistotila 8 1310 m2 Vapaa Tehokasta ylimmän kerroksen hybriditoimistotilaa kaupungin parhailla näkymillä. Kerroksessa on oma suurikokoinen terassi lounge-alueella, joista avautuvat upeat näkymät kaupungin kattojen ylle. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 2 1166.5 m2 Vapaa Helposti muunneltavaa ja tehokasta hybriditoimistotilaa Signen toisessa kerroksessa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Liiketila 2 505 m2 Vapaa Kaupungin keskeisimmillä kahteen suuntaan avautuvilla näkymillä korkeatasoista ravintolatilaa.
Aula 1 81.5 m2 Vapaa Poikkeuksellisen edustava sisääntuloaula ja korkeatasoiset vastaanottopalvelut.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.