icon_location Kamppi, Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kamppi
  • Mannerheimintie 14

Mannerheimintie 14

Mannerheimintie 14

icon_location Kamppi, Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki
Sponda suunnittelee Mannerheimintie 14:ään uutta korkeatasoista toimisto- ja liiketilakiinteistöä, jossa ensiluokkainen design yhdistyy kestävän rakentamisen periaatteisiin. Helsingin kaupunki on myöntänyt uudisrakennukselle rakennusluvan.

Valmistuttuaan rakennus kohentaa Helsingin ydinkeskustan kaupunkikuvaa ja edistää osaltaan kaupungin ilmastotavoitteita.

Uudisrakennukseen tulee korkealaatuisia toimisto- ja liiketiloja, jotka vastaavat yritysten pääkonttoritilojen ja brändien lippulaivaliikkeiden vaatimustasoa. Kiinteistöstä on suunniteltu erittäin energiatehokas ja muunneltava. Nykyaikaiset toimitilat tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta – niin työntekoon kuin liiketilojen toimivuuteen.

Tutustu uuteen Mannerheimintie 14 -kiinteistöön

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat välittömässä läheisyydessä tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Forum-kortteli on Helsingin vilkkaimpia läpikulkupaikkoja. Sieltä on kulkutunneliyhteys muualle keskustaan, kuten päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin. Forumiin tulee myös uuden Pisararadan sisäänkäynti.

Palvelut

Korttelissa on kattava valikoima kaupanalan toimijoita sekä palveluita terveyden- ja kauneudenhoidosta kahviloihin ja ravintoloihin. Kaikki Kauppakeskus Forumin ja ydinkeskustan palvelut ovat lähellä.

Pysäköinti

Lähin pysäköintipaikka on Forumin pysäköintihalli Forum-P (suora hissiyhteys kauppakeskuksesta). Läheisyydessä on lisäksi useita muitakin pysäköintimahdollisuuksia, kuten Stockmann Q-Park, P-Eliel ja autoparkki WTC. Forumin yhteisistä tiloista löytyy pyöräparkki sekä suihku- ja sosiaalitilat.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.