icon_location Kamppi, Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kamppi
 • Mannerheimintie 18

Mannerheimintie 18

Mannerheimintie 18

icon_location Kamppi, Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki
Entinen sanomalehti Hufvudstadsbladetin liikepalatsi. Lehden entiset painotilat on uudistettu katetuksi atriumiksi, jossa on ravintola- ja liiketiloja sekä läpikulkukäytävä portaineen.

Lehden toimitus työskentelee Mannerheimintie 18:ssa yhä.

Forum-korttelin ainutlaatuinen kokonaisuus muodostuu kuudesta kiinteistöstä. Helsingin keskeisimmällä paikalla sijaitsevissa rakennuksissa on persoonallisia yksityiskohtia ja pitkän kulttuuriperinteen tuomaa arvokkuutta.

Kaikille Forum-korttelin kiinteistöille on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Forum-kortteli on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee Forum-korttelissa aivan Helsingin ydinkeskustassa. Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat välittömässä läheisyydessä tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Forum-kortteli on Helsingin vilkkaimpia läpikulkupaikkoja. Sieltä on kulkutunneliyhteys muualle keskustaan, kuten päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin. Forumiin tulee myös uuden Pisararadan sisäänkäynti.

Palvelut

Korttelissa on kattava valikoima kaupanalan toimijoita sekä palveluita terveyden- ja kauneudenhoidosta kahviloihin ja ravintoloihin. Kaikki Kauppakeskus Forumin ja ydinkeskustan palvelut ovat lähellä.

Pysäköinti

Lähin pysäköintipaikka on Forumin pysäköintihalli Forum-P (suora hissiyhteys kauppakeskuksesta). Läheisyydessä on lisäksi useita muitakin pysäköintimahdollisuuksia, kuten Stockmann Q-Park, P-Eliel ja autoparkki WTC. Forumin yhteisistä tiloista löytyy pyöräparkki sekä suihku- ja sosiaalitilat.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 3. kerros

  Vapautuu 1.9.2023. Siistiä avotilaa ja tyylikkäät kokoustilat. Mahdollisuus kahteen sisäänkäyntiin. Tilakohtainen jäähdytys. Pieteetillä remontoitu porrashuone.
  • Pinta-ala: 492 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Siisti ja valoisa toimisto, josta hienot näkymät Mannerheimintielle. Mahdollisuus kahteen sisäänkäyntiin.
  • Pinta-ala: 427 m2

  Ota yhteyttä

 • Mannerheimintie 18, Helsinki, Kamppi

  Toimistotila – 7. kerros

  Valoisa ja tehokas pieni toimistotila, josta kivat ikkunanäkymät Kukontorille yli sisäpihan talon kattojen. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä, joista toisessa on suora yhteys kauppakeskukseen ja parkkihalliin.
  • Pinta-ala: 107 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 3 492 m2 Vapaa Vapautuu 1.9.2023. Siistiä avotilaa ja tyylikkäät kokoustilat. Mahdollisuus kahteen sisäänkäyntiin. Tilakohtainen jäähdytys. Pieteetillä remontoitu porrashuone.
Toimistotila 5 427 m2 Vapaa Siisti ja valoisa toimisto, josta hienot näkymät Mannerheimintielle. Mahdollisuus kahteen sisäänkäyntiin.
Toimistotila 7 107 m2 Vapaa Valoisa ja tehokas pieni toimistotila, josta kivat ikkunanäkymät Kukontorille yli sisäpihan talon kattojen. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä, joista toisessa on suora yhteys kauppakeskukseen ja parkkihalliin.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.