Toimistotilat

Toimistotiloja tulevaisuuden tekijöille

Yrityksesi menestys lähtee henkilöstöstä. Tunnemme nykypäivän työntekijöiden tarpeet ja tiedämme, minkälaiset tilaratkaisut lisäävät heidän motivaatiotaan ja tuottavuuttaan. Kaikki kohteemme sijaitsevat huippupaikoilla parhaiden kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Energiatehokkaat ja vastuullisuuteen kannustavat toimitilamme tuovat sinulle myös säästöä sekä lisäävät yrityksesi brändiarvoa.

Toimistotiloja sinun tarpeisiisi

Esimerkkikohteita laajasta valikoimastamme

Avainluvut

100

Omistamme noin 100 toimistokiinteistöä parhailta toimitila-alueilta.

35 000

Toimitiloissamme työskentelee päivittäin lähes 35 000 henkilöä.

100 %

Kiinteistöistämme 100 % kuuluu energiatehokkuusohjelmaan.

Inspiroidu toimitilatarinoistamme

Miksi valitsisit meidät?

Parhaimmat sijainnit

Keskeisillä paikoilla sijaitsevat toimistokiinteistömme tarjoavat henkilöstöllesi kattavat lähipalvelut ja toimivat liikenneyhteydet. Hyvä näkyvyys nostaa myös yrityksesi työnantajamielikuvaa.

Osaavimmat ammattilaiset

Meillä on pitkä kokemus erityyppisistä toimitilaratkaisuista ja vahva ymmärrys tulevaisuuden työntekijöiden tarpeista. Olemme apunasi koko toimitilaprosessin ajan, suunnittelusta tilojen ylläpitoon asti.

Arvoa tuottavat toimitilat

Tiedämme, minkälaiset tilaratkaisut ja palvelut motivoivat nykypäivän työntekijöitä ja lisäävät työn tuottavuutta. Autamme sinua valitsemaan yrityskulttuuriisi parhaiten sopivan toimistotilatyypin.

Vahvaa vastuullisuutta

Olemme vastuullisuuden edelläkävijä. Lisäämme energiatehokkailla kiinteistöillä ja kestäviin toimintatapoihin kannustavilla tilaratkaisuilla myös sinun yrityksesi vastuullisuutta ja brändiarvoa.

Uutta luova liiketoiminta vaatii yhteisölliset tilat ja huippusijainnin

Toimitusjohtaja Niko Polvinen, Logmore Oy

Lue lisää

Näin toimitilaprosessi etenee

 1. 01

  Tarvekartoitus

  Tutustumme yrityksesi tarpeisiin, kasvutavoitteisiin ja yrityskulttuuriin. Kokoamme projektiryhmän ja käynnistämme tilojen etsinnän.

 2. 02

  Näytöt ja kohteen valinta

  Esittelemme yrityksellesi eri tilavaihtoehtoja, inspiroidumme mallitoimitiloista ja kerromme, minkälaisilla toimenpiteillä tilat saataisiin palvelemaan sinun tarpeitasi.

 3. 03

  Muutostyö- ja tarjousvaihe

  Teemme suunnitelman muutostöistä ja sovimme aikataulun ja vastuualueet. Määrittelemme vuokrasuhteen pituuden ja tutustumme kumppanuudesta syntyviin synergiaetuihin

 4. 04

  Tilojen toteutus ja muutto

  Huolehdimme muutosprosessin etenemisestä ja opastamme sinua kiinteistön sekä talotekniikan käytössä. Konsultoimme yritystäsi muutossa.

 5. 05

  Kumppanuus

  Varmistamme, että toimitilat vastaavat odotuksiasi ja käytännön asiat toimivat. Olemme valmiina auttamaan, jos tilatarpeisiisi tulee muutoksia tai tilasi kaipaavat kehittämistä.

Uutta ja yhteisöllistä toimitilaa

Suunnittelemme asiakkaillemme myös uniikkeja ja energiatehokkaita uudiskohteita ja kehitämme sekä ylläpidämme inspiroivia coworking-tiloja.

 • Uudiskohteet

  Kun valmiit ratkaisut eivät riitä, suunnittelemme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavat toimitilat. Toimimme kumppaninasi koko hankkeen ajan ja pidämme yrityksestäsi huolta myös kohteen valmistumisen jälkeen.

  Lue lisää signe
 • Coworking

  Oma coworking-yhteisömme MOW tarjoaa eri kokoisille yrityksille työ- kokous- ja tapahtumatiloja joko kertaluonteisesti tai kuukausisopimuksella. Hae inspiraatiota tai hyödynnä tiloja etätyöskentelyyn tai tuotekehitykseen!

  Lue lisää