icon_location Kaartinkaupunki, Kasarmikatu 36, 00130 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kaartinkaupunki

Kasarmikatu 36
icon_location Toimitila: Kaartinkaupunki, Kasarmikatu 36, 00130 Helsinki

Keskeisellä mutta rauhallisella paikalla sijaitsevia nykyaikaisia toimistotiloja historiallisen Kasarmitorin laidalla.

Arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema, vuonna 1923 valmistunut rakennus on sisätiloiltaan tyylikkäästi saneerattu nykyaikaiseksi toimistotaloksi. Viihtyisissä tiloissa on toimivat ja tehokkaat pohjaratkaisut, ja tilat ovat helposti muunneltavissa erilaisten tarpeiden mukaan yrityskohtaisesti. Talon käyttäjät voivat vuokrata neuvottelutilaa kiinteistön alakerrasta.

Kiinteistö sopii erinomaisesti keskeistä ja rauhallista sijaintia arvostavalle yritykselle. Sijainti edessä avautuvan Kasarmitorin äärellä tarjoaa arvokkaan ja seesteisen ympäristön vain kivenheiton päässä keskustan sykkeestä. Aluetta luonnehtii merelliseen ympäristöön asettunut hallinto- ja finanssirakennusten keskittymä. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kasarmikatu sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kauppatorin, Esplanadin ja Kasarmintorin välittömässä läheisyydessä. Lähin raitiovaunupysäkki on Kauppatorilla.  

Palvelut

Työmatkapyöräilijöitä varten talosta löytyy pyöräparkki ja sosiaalitilat. Kaikki keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Alueella on runsaasti ravintoloita, kauppoja, hotelleja ja neuvottelukeskuksia. Kauppahalli ja Kauppatori ovat myös aivan kohteen lähellä.

Pysäköinti

Kiinteistöllä on viisi autopaikkaa ja kaksi autotallia sisäpihalla. Aimo Park Kasarmitorin ja Aimo Park Erottajan pysäköintilaitokset sijaitsevat aivan lähellä.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 5. kerros

  Vapautuu arviolta 9/24; monikäyttöistä toimistotilaa, jossa mahdollista yhdistää Kasarmikatu 36, 5.krs 831m² tila ja Korkeavuorenkatu 35, 3.krs 511m² tila yhdeksi 1 342m² tilakokonaisuudeksi.
  • Pinta-ala: 1342 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimisto – 3. kerros

  Vapautuu arviolta 9/24; erinomaisessa kunnossa oleva monikäyttöinen toimistotila, joka on toiminut vuokralaiselle asiakasedustustilana. Tulevat tilaratkaisut voidaan toteuttaa toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 921 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Vapautuu arviolta 9/24; monikäyttöistä toimistotilaa, josta on upeat näkymät Kasarmitorille. Tulevat tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 831 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 7. kerros

  Upea monikäyttöinen toimistotila mahtavilla näkymillä Kasarmitorin ylle.
  • Pinta-ala: 322 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 5 1342 m2 Vapaa Vapautuu arviolta 9/24; monikäyttöistä toimistotilaa, jossa mahdollista yhdistää Kasarmikatu 36, 5.krs 831m² tila ja Korkeavuorenkatu 35, 3.krs 511m² tila yhdeksi 1 342m² tilakokonaisuudeksi.
Toimisto 3 921 m2 Vapaa Vapautuu arviolta 9/24; erinomaisessa kunnossa oleva monikäyttöinen toimistotila, joka on toiminut vuokralaiselle asiakasedustustilana. Tulevat tilaratkaisut voidaan toteuttaa toiveiden mukaan.
Toimistotila 5 831 m2 Vapaa Vapautuu arviolta 9/24; monikäyttöistä toimistotilaa, josta on upeat näkymät Kasarmitorille. Tulevat tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 7 322 m2 Vapaa Upea monikäyttöinen toimistotila mahtavilla näkymillä Kasarmitorin ylle.

Video

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Kasarmikatu 36, 00130 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.