icon_location Kaartinkaupunki, Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kaartinkaupunki
Korkeavuorenkatu 37, Helsinki, Kaartinkaupunki

Korkeavuorenkatu 37
icon_location Toimitila: Kaartinkaupunki, Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki

Helsingin ydinkeskustan arvoalueella sijaitseva täydellisesti uudistuva kohde tarjoaa muunneltavat uuden ajan toimistotilat.

Täydellisesti uudistuva, noin 3 000 neliön arvokiinteistö on optimaalinen yhden käyttäjän kohde ja sopii yritykselle, joka haluaa rakentaa toimitiloista henkilöstöään ja sidosryhmiään uudella tavalla palvelevan kokonaisuuden. Kohteelle haetaan kunnianhimoista LEED Platina -tason sertifikaattia, mikä takaa, että kiinteistö on suunniteltu mikrotasolta asti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kaartinkaupungissa bisnesmaailma kohtaa luksuspalvelut. Alueella on runsaasti korkeatasoisia ravintoloita, kahviloita ja hotelleja. Laadukkaista kokouspalveluistaan ja hyvistä yrityspysäköintimahdollisuuksistaan tunnettu bisneskeskusta houkuttelee erityisesti kasvuhakuisia yrityksiä. Vaikka alue henkii kulttuurihistoriallista tunnelmaa, se uudistuu jatkuvasti.

Korkeavuorenkadun kiinteistö sijaitsee keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla Esplanadin puiston ja Kasarmitorin läheisyydessä. Kohteesta on upea näköala alueen maamerkkinä toimivaan Erottajan palotorniin.

Edistyksellisiä toimitiloja historiaa huokuvissa, idyllisissä kortteleissa ja sivistyneen rennossa tunnelmassa. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kohteeseen on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet niin metrolla, raitiovaunulla kuin bussillakin. Helsingin rautatieasemalle on matkaa noin 750 metriä. Kaartinkaupunkiin on muuta ydinkeskustaa helpompi tulla myös autolla. Pyöräilijöille ja jalankulkijoille sijainti tarjoaa upeita rantareittejä.    

Palvelut

Täydellisesti uudistuva kiinteistö varustetaan kaikilla vuokralaisten toivomilla palveluilla. Kohteeseen on suunnitteilla lounasravintola, kahvila, lounge-alue sekä neuvottelu- ja liikuntatiloja. Läheinen Tapahtumatalo Bank sekä Spondan MOW Mothership tarjoavat vuokralaisille erikokoisia kokous- ja coworking-tiloja Spondan asiakashinnalla. Talon kellaritiloihin valmistuvat työmatkapyöräilijöitä palvelevat sosiaalitilat.

Pysäköinti

Kiinteistön pohjakerroksessa on 10–15 autopaikkaa ja myös sisäpihalta löytyy parkkitilaa. Pohjakerrokseen valmistuu sähköautoille kaksi 22 kW:n latausasemaa. Korkeavuorenkadulta on käynti Kasarmitorin parkkihalliin sekä Erottaja Aimo Park -parkkihalliin, joista voi vuokrata lisää autopaikkoja. Rakennuksen sisäpihalla on pyöräparkki ja myös kellariin valmistuu pyörävarasto.

Video

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.