Sponda yrityksenä

Toimitilojen ammattilainen

Omistamme, vuokraamme ja kehitämme toimisto-, liiketila- ja kauppakeskuskiinteistöjä Suomen suurimmissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa. Haluamme viedä alaa eteenpäin luomalla uusia vastuullisuuskäytäntöjä ja kannustamalla sidosryhmiämme kestäviin toimintatapoihin. Sponda on Blackstone Real Estaten portfolioyhtiö. Blackstone on maailman suurin vaihtoehtoisten sijoitusten omaisuudenhoitoyhtiö.

Hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä

Vuokrattava pinta-ala 0,8 milj. neliömetriä

Noin 130 työntekijää

Strategiamme

Spondan ammattimainen sijoitustoiminta perustuu korkealuokkaiseen asiakaskokemukseen, räätälöityihin asiakasratkaisuihin, aktiiviseen omaisuudenhallintaan sekä kiinteistöostoihin ja myynteihin.

Strategiset painopistealueemme ovat:

  • korkealuokkaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen
  • ympäristövastuullisuuden integrointi koko kiinteistökantaan
  • yhteisöjen, joissa Sponda toimii, avustaminen työpaikkoja luomalla
  • inspiroivan yrityskulttuurin luominen
  • arvon lisääminen sidosryhmille

Sponda on keskittynyt strategisesti merkittäville alueille pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja muissa Suomen isoimmissa kaupungeissa – erityisesti kaupunkien ydinkeskustoihin. Alueellinen keskittyminen luo erinomaiset edellytykset kehittää yhtiön markkinatietoutta sekä kasvaa kannattavasti.

Spondalla on kiinteistöekosysteemeihin kokonaisvaltainen ja kestävä lähestymistapa. Luomme tiloja, joissa asiakkaamme ja yhteisöt voivat menestyä. Ympäristövastuullisuus on olennainen osa Spondan toimintaa.

Parhailla paikoilla toimitiloja, kauppakeskuksia ja uudisrakennuksia

Toimistokiinteistömme sijaitsevat kasvukeskuksissa ja ydinkeskustoissa, huippupaikoilla hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja työpisteen vuokraamisesta jopa oman toimitalon rakennuttamiseen.

Toimistotilat

Omistamme alueidensa johtavia kauppakeskuksia Helsingissä, Tampereella ja Oulussa (Forum, Citycenter, Ratina, Elo, Zeppelin) sekä lukuisia kivijalkaliiketiloja suurimpien kaupunkien keskustoissa, vilkkaiden asiakasvirtojen äärellä.

Kauppakeskukset

Kiinteistökehitys ei ole vain kiinteistöjen rakentamista. Teemme jatkuvaa yhteistyötä kaupunkien ja viranomaisten kanssa rakentaaksemme elinvoimaisia alueita sekä hyviä työ- ja asumisympäristöjä. Kiinteistömme suunnitellaan ympäristötehokkaiksi.

Uudiskohteet

Visionamme on olla Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö. Meille edelläkävijyys tarkoittaa vastuuta. Haluamme luoda tiloja ja toimintaympäristöjä, jotka kannustavat kestäviin toimintatapoihin ja lisäävät työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.

Christian Hohenthal, toimitusjohtaja

Johtavaa vastuullisuutta

Yrityksemme on sijoittunut kansainvälisen GRESB-vastuullisuusarvioinnin kärkeen jo yhtenätoista peräkkäisenä vuotena vastuullisen kiinteistöalan toimijana sekä toimialamme kestävän kehityksen edistäjänä.

Vastuullisuutemme perustuu pitkätähtäimiseen kehitystyöhön. Tavoittelemme käytönaikaisen energiankulutuksen osalta täyttä hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä. Pyrimme vähentämään kiinteistöjen energiankulutusta 20 %:lla vuoteen 2030 mennessä 2016–2018 tasosta.

Lue lisää vastuullisuudestamme

Löydä toimitilat kattavasta valikoimastamme