Coworking

Lisäarvoa coworking-tiloista

Työelämä muuttuu ja me sen mukana. Luomme oman coworking-konseptimme MOW:n avulla uudenlaista työskentelykulttuuria ja tulevaisuuden työympäristöjä. Jos haluat pysyä aikaasi edellä, MOW on oikea paikka bisneksesi kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Edelläkävijäkonsepti

Mothership of Work (MOW) on laajuudessaan Suomen ensimmäinen aidosti yhteisöllinen coworking-konsepti. Käytössäsi on kaksi hubia, Helsingin MOW Mothership ja Tampereen MOW Supernova.

Villejä vaihtoehtoja

Tarjoamme yhden päivän suhteita tai uskollista kumppanuutta. Voit vuokrata meiltä inspiroivia työ-, kokous-, projekti- ja tapahtumatiloja joko kertaluonteisesti tai jäsensopimuksella.

Enemmän kuin tiloja

MOW ei ole vain tiloja, vaan paljon muutakin – aamujumppia, afterworkia, inspiroivia työkavereita, laatukahvia sekä lainattavia sähköpotkulautoja – fiilistä, joka on koettava!

Hellää huolenpitoa

Molemmat MOWn hubit tarjoavat samat peruspalvelut ja laajan valikoiman inspiroivia tapahtumia. Kummassakin hubissa tunnelman luonnista ja yritysten tarpeista huolehtii oma Crew.

Hurjasti hyötyjä

MOWia voi hyödyntää vaikkapa uusien työtapojen kokeilemiseen, tuotekehitykseen tai yrityskulttuurin uudistamiseen. Tilat toimivat myös etätyötiloina yritysten liikkuville työntekijöille.

  • MOW Helsingissä

    MOW Mothership sijaitsee punatiilisessä 50-luvun unelmassa, keskellä Punavuoren eloisaa, urbaania kaupunginosaa. Mothership pitää sisällään kuusi kerrosta ja reilut parituhatta neliötä coworking -työskentelytilaa.

    Tutustu MOW Mothershipiin
  • MOW Tampereella

    MOW Supernovan mahtava funkkismiljöö tarjoaa upeat puitteet mihin tahansa työn- ja hauskanpitoon. Inspiroivat ja valoisat coworking -tilat hurmaavat. Laadukkaat ja luovat kokous- ja tapahtumatilat tekevät mistä tahansa tilaisuudesta onnistuneen.

    Tutustu MOW Supernovaan
Olemme MOWn kautta kokoamme isompi toimija ja tiloja on tarvittaessa helppo laajentaa. Spondan kumppanina voimme luottaa siihen, että toiminta on ammattimaista ja pitkätähtäimistä.

Kasvuyritys Myinfomonitorin toimitusjohtaja Anton Eriksson.

Lue lisää

Kiinnostuitko coworking-tiloistamme?

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään yrityksellesi parhaan ratkaisun.