• Artikkelit
  • MOWn coworking-tiloista tuli vaihtoehto korona-ajan koti- ja etätyöskentelylle
MOW Supernova

MOWn coworking-tiloista tuli vaihtoehto korona-ajan koti- ja etätyöskentelylle

Työskentely MOWn coworking-tiloissa koetaan tehokkaammaksi ja inspiroivammaksi kuin kotitoimistolla. Tarjolla on turvallista yhteisöllisyyttä sekä optimaaliset puitteet etäpalavereiden ja webinaarien järjestämiseen.   

MOWn coworking-tilojen käyttäjiksi on siirrytty korona-aikana erityisesti kotikonttoreista.

”Kaikilla ei ole kotona tehokkaaseen työskentelyyn sopivaa tilaa tai mahdollisuudet työskennellä rauhassa ovat rajoittuneet. Puolisokin on voinut siirtyä etätöihin ja kotona on myös koko muu perhe,” Head of MOW Johanna Närvä-Hakala taustoittaa.

MOWn asiakkaat arvostavat helppoutta – täyden palvelun tiloihin on helppo tulla lyhyttäkin projektia tai etäpalaveria varten.

Närvä-Hakalan mukaan myös moni yritys on tarjonnut henkilöstölleen mahdollisuuden coworking-tiloissa työskentelyyn. Poikkeusaikana väkimäärää toimistolla on haluttu vähentää, eikä kaikille ole löytynyt sopivaa työympäristöä kotoa tai yrityksen muista tiloista.

MOWn hubit sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Tampereen MOW Supernova toimii kauppakeskus Ratinan yhteydessä ja MOW Mothership Helsingin keskustassa osoitteessa Pieni Roobertinkatu 9.

”Korona-ajan tiedusteluissa esiin ovat nousseet erityisesti tilojen käytön joustavuus, monikäyttöisyys ja turvallisuus. Etäpalaverien, livestriimausten ja webinaarien järjestelyihin liittyvät kyselyt ovat myös lisääntyneet.”

MOW helpottaa yhteisöllisyyden kaipuuta

Yksi merkittävä MOWn coworking-tiloihin hakeutumisen syy on Närvä-Hakalan mukaan yhteisöllisyyden kaipuu.

MOWn hubeista löytyy erilaisia työ- ja kokoushuoneita, sohvaryhmiä ja kiinteitä työpisteitä, joista voi valita omaan työskentelyyn sopivan paikan.

”Hiljentyneillä työpaikoilla ja kotitoimistoissa työskentelevät kaipaavat selvästi ympärilleen sosiaalisia kontakteja. Me voimme MOWn avarissa ja muuntojoustavissa tiloissa huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta ja mahdollistaa samalla spontaanit ja arkea rikastavat kohtaamiset – silloin kun asiakas niitä haluaa.”

Yhteisöllisyyden lisäksi asiakkaat arvostavat myös helposti saatavilla olevaa IT-tukea ja muita toimivia fasiliteetteja.

Moni hakee MOWn tiloista inspiraatiota tai vaihtelua etätyöskentelyyn – tai ideoita oman kotitoimiston sisustamiseen. Helsingin MOW Mothership toivottaa tervetulleiksi myös asiakkaiden lemmikit.

”Moni on rohkaistunut kokeilemaan meillä myös itselleen vieraampia viestintäkanavia tai markkinointitapoja. Ammattimaisissa puitteissa on helppo näyttäytyä kokoaan isompana toimijana, eikä tarvitse pelätä sitä, että tekniikan kanssa tulee ongelmia”, Närvä-Hakala sanoo.

Avainsanana turvallisuus

Vaikka poikkeusaika on herättänyt uudella tavalla kiinnostusta coworking-työskentelyyn, Närvä-Hakalan mukaan kävijämäärä on pysynyt kuitenkin olosuhteisiin nähden ihanteellisena.

Päiväpassi mahdollistaa työskentelyn MOWn avoimissa tiloissa. Passin hinta sisältää myös turvatulostus- ja IT-palvelut – sekä erikoiskahvit, kuplavedet ja popkornit.

Vuokralaisemme työskentelevät MOWssa usein osapäiväisesti tai muutamana päivänä viikossa. Tämä tuo väljyyttä tiloihin ja helpottaa turvavälien ylläpitoa sekä tilojen desinfioitia. Käytettävissä on myös paljon yleisiä työ- ja kokoushuoneita, sohvaryhmiä, sähköpöytiä ja kiinteitä työpisteitä, joista voi valita itselleen sopivan paikan kulloisenkin tilanteen mukaan.”

Tiloja voi vuokrata myös yksittäisiä palavereita, webinaareja tai projekteja varten. Spondan asiakkaat saavat neuvotteluhuoneiden hinnasta –25 % alennuksen.

MOWn hubeissa toimii vakivuokralaisina niin yhden hengen yrityksiä kuin yli 25 hengen yrityksiäkin – ja useimmilla on tiloissa omat lukittavat työhuoneet.

”Tilojamme käytetään niin hajautetusti, että ne tarjoavat tällä hetkellä optimaalisen ratkaisun korona-ajan etätyöläisille. Olemme luoneet poikkeusajan asiakkaille myös oman tuotteen, eli päiväpassin, jolla saa käyttöön yleisten tilojen lisäksi oman yksityisen huoneen”, Närvä-Hakala sanoo.  

Hubeissa on myös rennompaan työskentelyyn ja oleskeluun sopivia tiloja. Tampereen MOW Supernovassa voi istuskella säkkituoleilla, MOW Mothershipistä löytyy lepohuone, jossa voi ottaa päiväunet riippumatossa.

Entistä inspiroivampi ympäristö!

Helsingin MOW Mothershipissä asiakkaita ilahduttaa myös tilojen uudistunut ulkonäkö. MOW sai syksyn aikana uuden värimaailman, tiloihin hankittiin uusia kalusteita ja kaikki neuvotteluhuoneet varusteltiin langattomalla teknologialla.

MOW Mothershipin tilat uudistuivat syksyllä 2020. Hub sai uudistuksessa vaaleamman värimaailman ja uusia kalusteita. Näytille sisustettiin myös muutamia mallihuoneita.

”Sisustimme näytille myös muutamia inspiroivia mallihuoneita, joista asiakkaamme voivat ottaa ideoita omiin tiloihinsa”, Närvä-Hakala sanoo.

MOW Mothershipin erikoislaatuisuutta lisää se, että toimisto on myös eläinystävällinen työpaikka. Tampereen MOW Supernovassa lemmikit jäävät kotikonttorille.  

Head of MOW Johanna Närvä-Hakalan mukaan korona-aika on lisännyt erityisesti etäpalavereihin, livestriimauksiin ja webinaareihin liittyviä kyselyitä. MOWn ammattimaisissa puitteissa asiakkaiden on helppo kokeilla itselle vieraampiakin viestintäkanavia.

”Meillä Mothershipissä voi rapsutella tällä hetkellä neljää eri koiraa ja myös uudet eläinystävät ovat tervetulleita”, Närvä-Hakala nauraa.

Mitä MOW-työskentely maksaa?

  • Hot Desk -jäsenyys, vaihtuva työpiste avotilassa, 250 €/kk + alv
  • Fixed Desk -jäsenyys, oma nimetty työpiste avotilassa, Helsinki 380 €/kk + alv, Tampere 300 €/kk + alv
  • Resident -jäsenyys, yksityinen työhuone, Helsinki 580 €/kk + alv, Tampere 490 €/kk + alv
  • MOWn päiväpassi sisältää vapaan työskentelyoikeuden MOWn avotilassa klo 8–16 välisenä aikana. Päiväpassin hinta on 16 € + alv. Avotilat sisältävät sekä hiljaisia että yhteisöllisiä tiloja.
  • Korona-ajan päiväpassi sisältää myös yksityishuoneen. Huoneita on vapaana päivän tilanteen mukaan ja hinnat ovat samat Helsingissä ja Tampereella: 1 hlön huone 40 €/pvä, 2 hlön huone 70 €/pvä ja 3 hlön huone 90 €/pvä.
  • Tiloja voi vuokrata myös yksittäisiä palavereita, webinaareja tai projekteja varten.
  • Päiväpassi sekä jäsenyys sisältävät turvatulostus- ja IT-palvelut sekä kahvit, virvokkeet ja popkornit. Jäsenyys sisältää myös tilojen siivouksen, MOWn tapahtumatarjonnan sekä frontdesk-palvelut.
  • Spondan asiakkaat saavat neuvotteluhuoneiden hinnoista –25 % alennuksen.

Kiinnostuitko MOWsta? Tutustu Helsingin MOW Mothershipiin tai Tampereen MOW Supernovaan!

Jaa

Kiinnostuitko kiinteistöistämme? Tutustu toimitiloihimme.