Sponda työnantajana

Monipuolisia uramahdollisuuksia

Kiinteistösijoitusyhtiö Spondassa saat mahdollisuuden luoda uraasi monipuolisissa ja kiinnostavissa kiinteistöjen ja toimitilojen vuokraukseen, kehittämiseen ja sijoittamiseen sekä asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Meiltä löydät uramahdollisuuksia myös taloushallinnon ja rahoituksen, järjestelmien kehityksen ja ylläpidon, juridiikan, viestinnän ja markkinoinnin sekä henkilöstöhallinnon parissa.

Haluamme, että henkilöstömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Rohkaisemme ja tuemme sinua kehittämään omaa osaamistasi ja jakamaan sitä. Ulkoisten koulutusten lisäksi järjestämme henkilöstölle sisäisiä koulutuksia eri aiheista, esimerkiksi esihenkilövalmennuksia, esiintymiskoulutusta sekä alaan liittyvää koulutusta riippuen roolistasi.

Meillä hyvästä suorituksesta palkitaan. Spondalla on käytössään henkilöstön tulospalkkiojärjestelmä ja olemme juuri ottaneet käyttöön OKR-mallin tavoitteiden asetannassa ja seurannassa.

Haluamme kuulla mielipiteesi työntekijänä siitä, miten suoriudumme ja missä voisimme parantaa. Toteutamme joka vuosi henkilöstötutkimuksen sekä pienimuotoisempia pulssikyselyitä. Tämän vuoden tulosten perusteella saimme Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Keskustelemme asioista rohkeasti ja teemme sen toisiamme kunnioittaen ja yhteisiä tavoitteita kohti kulkien.

Lisäksi uskomme, että henkilöstömme hyvinvointiin sijoittaminen on olennaisen tärkeää. Spondalaisena saat kattavan terveydenhuollon sekä työtäsi tukevat työvälineet ja -tilat käyttöösi. Tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme spondalaisille lounas- ja työsuhdepolkupyöräedun. Aktiivinen virkistyskerhomme järjestää spondalaisille säännöllisesti mahdollisuuksia osallistua yhdessä erilaisiin liikunta- ja kulttuuritapahtumiin. Meille on myös tärkeää muistaa henkilöstöämme heidän merkkipäivinään.

Koko henkilökunnan virtuaalinen kahvitauko perjantaisin yhdistää bisneksen ja rennommat kuulumiset. Silloin käsitellään viikon tärkeimmät tiedotettavat asiat ja eri tiimien tai projektien ajankohtaisia työtehtäviä. Tämän lisäksi syömme keskiviikkoisin yhdessä aamiaista toimistollamme. Vuoden aikana pidämme useita henkilöstöjuhlia ja piristämme spondalaisten päivää erilaisilla tempauksilla, kuten kokkausopastuksella, visailuilla ja Sponda Talks -puheenvuoroilla.

      _______________________________________________________

Haluatko mukaan työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä, saada arvostusta osaamisellesi ja työskennellä yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa?

Alla tällä hetkellä avoimet työpaikkamme.

Avoimet työpaikat: