Sponda työnantajana

Sponda työpaikkana

Spondassa pääset työskentelemään monipuolisissa ja kiinnostavissa kiinteistöjen ja toimitilojen myyntiin, vuokraukseen, kehittämiseen sekä asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Meiltä löytyy myös taloushallinnon ja rahoituksen, järjestelmien kehityksen ja ylläpidon, juridiikan, viestinnän ja markkinoinnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia.

Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää. Panostamme laadukkaaseen esimiestyöhön ja arvioimme sitä säännöllisesti. Kannustamme henkilöstöämme itsensä kehittämiseen sekä itsenäisyyteen ja aktiivisuuteen omassa työssään. Kokoonnumme myös yhteisiin koulutustapahtumiin ja tarjoamme mahdollisuuksia osallistua talon ulkopuolisiin valmennuksiin.

Meillä työssä jaksamiseen ja viihtymiseen panostetaan. Spondalaisena saat kattavan terveydenhuollon, hyvät työvälineet ja -tilat. Tuemme myös henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja aktiivinen virkistyskerhomme järjestää säännöllisesti erilaisia kulttuuririentoja henkilöstön iloksi. Olemme lähivuosien aikana muun muassa nauttineet Flow festivalista, kisailleet Tough Vikingissa, hurjastelleet kartingissa, golfanneet, käyneet teatterissa ja konserteissa yhdessä. Järjestämme myös viikoittaisia perjantaitilaisuuksia, joissa kokoamme kaikki spondalaiset ruoan, hyvän seuran ja ajankohtaisten asioiden äärelle. Henkilöstömme voi taittaa työmatkansa työsuhdepolkupyörällä tai suunnata palaveriin pääkonttorimme edessä odottavalla palaveri-poniksikin kutsulla pyörällä. Vuosittain vietämme SponDayta, joka on koko henkilöstölle suunnattu virkistys- ja visiointipäivä.

Meillä hyvästä suorituksesta palkitaan. Spondalla on käytössään henkilöstön tulospalkkiojärjestelmä.

Työnhakijoille

Haluatko mukaan työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä, saada arvostusta osaamisellesi ja työskennellä yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa?

Spondalaisten vahvuus on rautainen ammattitaito, hyvä yhteishenki ja innovatiivinen ote työhön. Meillä saat kollegoiksesi osaavat ja mukavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan.  Me uskomme mutkattomaan ja avoimeen ilmapiiriin, jonka keskiössä on asiakaslähtöinen toimintatapa. Vastuullisuus on meille luonnollinen osa jokapäiväistä työtämme.

Avoimet työpaikat: