icon_location Kluuvi, Keskuskatu 6 G, 00100 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kluuvi
  • Saarisen talo

Saarisen talo

Keskuskatu 6 G
icon_location Toimitila: Kluuvi, Keskuskatu 6 G, 00100 Helsinki

Kaunis, vuonna 1910 rakennettu toimistorakennus erinomaisella sijainnilla liike- ja toimistokeskus Citycenterin sisäpihalla.

Eliel Saarisen suunnitteleman talon sijainti on erinomainen Helsingin päärautatieaseman ja Stockmannin välissä kaupungin parhaiden kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Oman auton tai pyörän voi jättää työpäivän ajaksi turvallisesti autohalliin tai pyöräparkkiin. Rautatieasemalle, Kampin kaukoliikenteen bussiterminaaliin ja Forumin kauppakeskukseen pääsee kuivin jaloin kävelytunneleita pitkin.

Modernissa kauppakeskuksessa on kattava valikoima kaupallisen alan toimijoita sekä palveluita terveydenhuollosta pankkeihin ja ravintoloihin.

Citycenterin toimistoille on myönnetty BREEAM In-Use Excellent -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Citycenter on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat pienen kävelymatkan päässä. Kiinteistön läheltä löytyy useita eri pysäköinti-mahdollisuuksia kuten P-Eliel, autoparkki WTC ja Forum-P.

Palvelut

Ydinkeskustan kattava palvelutarjonta.

Pysäköinti

Kiinteistön läheltä löytyy useita eri pysäköinti-mahdollisuuksia kuten P-Eliel, autoparkki WTC ja Forum-P.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Keskuskatu 6 G, 00100 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.