icon_location Leppävaara, Esikunnankatu 1, 02600 Espoo
 • Hae
 • Espoo
 • Leppävaara
Esikunnankatu 1, Espoo, Leppävaara

Esikunnankatu 1
icon_location Toimitila: Leppävaara, Esikunnankatu 1, 02600 Espoo

Uusi toimistorakennus valmistuu Espoon Leppävaaraan, yhteen pääkaupunkiseudun vauhdikkaimmin kasvavista liike-elämän keskuksista.

Seitsemänkerroksisen toimistorakennuksen julkisivu avautuu Kehä I:lle ja Perkkaantielle. Vaaleat kivipinnat ja suuret lasipinnat tuovat julkisivuun raikkautta ja keveyttä. Toimistotalo sijaitsee Leppävaaran näkyvimmällä paikalla, eikä jää ohikulkijoilta huomaamatta.

Tämän uudiskohteen keskeinen etu on sen oivallinen sijainti. Muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä ovat rautatie- ja linja-autoasema sekä Leppävaaran palvelut, esimerkiksi lounasravintolat, päivittäistavarakaupat ja Glo Hotel Sello. Kehä I ja kivenheiton päässä sijaitseva Turunväylä mahdollistavat nopeat yhteydet henkilöautolla liikkuville. Matka kiinteistöstä Helsingin ydinkeskustaan taittuu kahdessakymmenessä minuutissa.

Avaria ja valoisia monitilatoimistoja voidaan muunnella joustavasti asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Vuokrattavien toimitilojen kokoa on mahdollista muokata noin 100 neliöstä jopa 12 000 neliöön saakka. Siksi kohteen toimitilat tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon varsinkin sellaisille yrityksille, jotka kasvavat nopeasti.

Muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä ovat rautatie- ja linja-autoasema sekä Leppävaaran palvelut. Kauppakeskus Sellon yli 170 liikkeen joukosta löydät kattavan valikoiman niin muodin, sisustuksen, vapaa-ajan kuin hyvinvoinninkin liikkeitä. Täällä voit nauttia lounasta tai päivällistä monipuolisissa ravintoloissa ja päivän päätteeksi hakea päivittäistavarat täyden palvelun marketeista. Sellossa hoidat kätevästi myös pankki-, posti- ja vakuutusasiat.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Leppävaaran juna-asema ja Kehä I:n ja Turunväylä tarjoavat loistavat kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla liikkuville. Leppävaarassa pysäköintikään ei muodostu ongelmaksi, sillä toimistorakennusta palvelevassa parkkihallissa on tilaa 500 autolle. Pyörällä liikkuvat voivat jättää kulkuvälineensä turvallisin mielin Avec 2:n pyöräparkkiin.

Palvelut

Avec 2:n palveluihin kuuluvat vastaanotto-, catering- ja ravintolapalvelut. Asiakasyritykset voivat halutessaan hyödyntää toimistorakennuksen tasokkaita sauna- ja kokoustiloja sekä kuntosalia.

Pysäköinti

Leppävaarassa pysäköintikään ei muodostu ongelmaksi, sillä toimistorakennusta palvelevassa parkkihallissa on tilaa 500 autolle. Pyörällä liikkuvat voivat jättää kulkuvälineensä turvallisin mielin kiinteistön pyöräparkkiin.

Vapaat tilat

 • Esikunnankatu 1, Espoo, Leppävaara, Toimistotila

  Toimistotila – 3-6 kerros

  • Pinta-ala: 1568 m2

  Ota yhteyttä

 • Esikunnankatu 1, Espoo, Leppävaara, Toimistotila

  Toimistotila – 7. kerros

  • Pinta-ala: 1568 m2

  Ota yhteyttä

 • Esikunnankatu 1, Espoo, Leppävaara, Toimistotila

  Toimistotila – 1. kerros

  • Pinta-ala: 1528 m2

  Ota yhteyttä

 • Esikunnankatu 1, Espoo, Leppävaara, Toimistotila

  Toimistotila – 2. kerros

  • Pinta-ala: 1473 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 3-6 1568 m2 Vapaa
Toimistotila 7 1568 m2 Vapaa
Toimistotila 1 1528 m2 Vapaa
Toimistotila 2 1473 m2 Vapaa

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Esikunnankatu 1, 02600 Espoo

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.