• Julkaisut
  • Vincit muuttaa pääkonttorinsa Tampereen keskustaan, Spondan omistaman kauppakeskus Ratinan yhteyteen

Vincit muuttaa pääkonttorinsa Tampereen keskustaan, Spondan omistaman kauppakeskus Ratinan yhteyteen

Sponda Oy                                          Lehdistötiedote                       28.2.2024 klo 9.30

Vincit muuttaa pääkonttorinsa Tampereen keskustaan, Spondan omistaman kauppakeskus Ratinan yhteyteen

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda on allekirjoittanut sopimuksen digitaalisen liiketoiminnan huippuasiantuntijayhtiö Vincitin kanssa toimitilojen vuokrauksesta. Vincit investoi laadukkaisiin toimitiloihin ja muuttaa pääkonttorinsa Tampereen keskustaan, kauppakeskus Ratinan yhteyteen ottaen käyttöönsä nykyisin coworking-hubina palvelevan Supernovan tilat. Samassa yhteydessä Sponda päättää coworking-liiketoimintansa Tampereella.

Vincit vuokraa coworking-hubin tilat kokonaisuudessaan omaan käyttöönsä pitkäaikaisella vuokrasopimuksella ja muuttaa uusiin tiloihin marraskuussa 2024. Samalla yritys yhdistää kaksi Tampereen toimipistettään saman katon alle.

Vincit halusi löytää itselleen perinteisestä toimistorakennuksesta poikkeavat toimitilat ja korosti toimitilavalinnassaan keskeisen sijainnin ja palveluiden ohella arjen tarpeita tukevaa tilakokonaisuutta. Uusi 2 100 neliön toimistotila osoitteessa Ratinankuja 1, vastaa tähän tarpeeseen erinomaisesti. Keskeinen sijainti tarjoaa henkilökunnalle vaivattoman pääsyn toimistolle, minkä lisäksi käden ulottuvilla olevat kauppakeskuksen monipuoliset palvelut lisäävät toimiston houkuttavuutta.

Supernovalta vapautuvat tilat muokataan Vincitin toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena on luoda toimiva ja viihtyisä työympäristö, joka edistää kohtaamisia, positiivista työkulttuuria ja tiimien hyvinvointia.

“Vaikka hybridityö onkin meillä suosituin työskentelymuoto, ovat arjen tarpeita ja yhdessäoloa tukevat toimistot meille ylivoimaisesti tärkeimpiä areenoita poikkeuksellisen työntekijäkokemuksen rakentamiseen. Tampere on Vincitille keskeinen lokaatio myös paikkakuntarajat ylittävien tiimien kokoontumispaikkana ja toimiston saavutettavuus eri liikennevälinein on meille ensisijaisen tärkeää”, kertoo Vincitin Workplace Development Lead Krista Forsström.

”Yritykset etsivät nyt aktiivisesti laadukkaita toimistoympäristöjä, jotka tarjoavat ensiluokkaisia mukavuuksia ja työhyvinvointia tukevia tilaratkaisuja keskeisellä sijainnilla houkutellakseen henkilökuntaa toimistolle. Tämän globaalin ’flight-to-quality’ -ilmiön taustalla on työtilan laadun merkittävä vaikutus työntekijöiden tyytyväisyyteen ja kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan menestykseen. Olemme iloisia, että voimme tarjota tällaiset tilat Vincitille”, Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal sanoo.

Spondan coworking-toiminta jatkuu entisellään Helsingin keskustassa sijaitsevassa Mothership-hubissa, osoitteessa Pieni Roobertinkatu 9.

Sponda Oy

Lisätietoja:
Anita Riikonen, Brändi- ja viestintäpäällikkö
puh. 040 833 3804, anita.riikonen@sponda.fi

Sponda Oy on Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö, joka on erikoistunut toimitilakiinteistöjen omistamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja vuokraamiseen Suomen suurimmissa kaupungeissa. Asiakaslähtöisillä ratkaisuilla ja korkealaatuisilla kiinteistöillä Sponda luo aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä, toimii vastuullisesti ympäristön ja kaupunkikuvan kehittäjänä sekä tukemalla asiakkaitaan. www.sponda.fi.