• Artikkelit
  • CBRE valitsi Arkadian: ”Ykkösluokan toimitilat tukevat strategisia tavoitteitamme ja henkilöstömme työhyvinvointia”

CBRE valitsi Arkadian: ”Ykkösluokan toimitilat tukevat strategisia tavoitteitamme ja henkilöstömme työhyvinvointia”

Maailman suurin kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys halusi toimitilat, jotka lisäävät henkilöstön hyvinvointia, tukevat hybridityön tekemistä ja tarjoavat inspiroivan kohtaamispaikan kansainvälisille asiakkaille.

1. Mitä yrityksenne tekee, CBRE Finland Oy:n Managing Director Siri Tulikoura?

”Olemme maailman suurin kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Globaalisti CBRE:läisiä on yli 100 000 ja täällä Suomessa meitä on noin 140. Asiakkaitamme ovat sekä kiinteistöjen omistajat että kiinteistöjen käyttäjät.

Ydinpalvelumme ovat toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi, vuokralaisedustus, työympäristökonsultointi ja muutosjohtaminen, osto- ja myyntineuvonanto, velkarahoitusjärjestelyt, hotellineuvonanto, ESG-palvelut, kiinteistö- ja kauppakeskusjohtaminen ja näihin liittyvät talouspalvelut sekä kiinteistöarviointipalvelut.”

Globaalina yrityksenä CBRE halusi löytää tilat, jotka tekevät vaikutuksen myös kansainvälisiin vieraisiin. ”Arkadian aula ja yleiset tilat ovat todella onnistuneet ja niiden toteutus on kansainvälistä tasoa. Näyttävät tilat ja laadukkaat palvelut tukevat myös omaa brändiämme”, Managing Director Siri Tulikoura sanoo.

2. Miksi muutitte Arkadia 6:een ja minkälaiset tilat vuokrasitte?

”Meillä on noin 1 500 neliömetrin kokoinen monitilatoimisto Arkadian neljännessä kerroksessa. Halusimme Helsingin keskustasta yhdessä tasossa olevat tilat, jotka tukevat strategisia tavoitteitamme, muuttuvaa toimistokäyttöä ja henkilöstön työhyvinvointia. Myös talon ja lähialueen palvelut sekä hyvät kulkuyhteydet olivat tilojen valinnassa merkittävässä roolissa.”

CBRE:llä on käytössään noin 1 500 neliömetrin kokoinen monitilatoimisto Arkadian neljännessä kerroksessa. Tiloista löytyy erilaisia alueita, jotka tukevat erilaisia työntekemisen muotoja sekä koronan myötä kasvanutta kohtaamisten ja yhdessä tekemisen tarvetta.

3. Mitä asioita arvostatte toimitiloissanne?

”Tiloistamme löytyy erilaisia alueita, jotka tukevat erilaisia työntekemisen muotoja sekä koronan myötä kasvanutta kohtaamisten ja yhdessä tekemisen tarvetta. Esimerkiksi Focus Zone sopii keskittymistä vaativaan tekemiseen ja working cafe-alue asiakkaiden kohtaamiseen tai fyysisten tai virtuaalitilaisuuksien järjestämiseen.

Hybridityön lisääntyessä toimistojen joustavuuden tarve korostuu. Monimuotoisuus ja joustavuus ovat tilojemme valttikortit.

Hybridityön lisääntyessä toimistojen joustavuuden tarve korostuu, joten monimuotoisuus ja joustavuus ovat tilojemme valttikortit. Tilamme toimivat myös henkilöstöä sitouttavana elementtinä. Arkadia 6:n aula, palvelut ja yleiset tilat ovat todella onnistuneet ja niiden toteutus on kansainvälistä tasoa. Kansainvälisenä kiinteistöalan asiantuntijayrityksenä arvostamme tätä kovasti.”

Asiakkaiden sekä henkilöstön käytössä oleva working cafe -alue sopii rentoon työskentelyyn, asiakkaiden kohtaamiseen tai fyysisten tai virtuaalitilaisuuksien järjestämiseen.

4. Miksi teille on tärkeää sijaita ykköspaikalla ydinkeskustassa?

”Koska olemme kiinteistöalalla toimiva asiantuntijayritys, ensiluokkainen sijainti loistavien palveluiden äärellä on meille erittäin tärkeä asia ja tukee hyvin brändiämme. Iso osa asiakkaistamme on keskustassa ja myös henkilöstö hyötyy keskeisestä sijainnista ja hyvistä kulkuyhteyksistä. Koronan myötä virtuaalitapaamisten rinnalle on noussut aiempaa suurempi tarve kohdata asiakkaita ja kollegoita myös fyysisesti – helposti saavutettava sijainti tukee ja edesauttaa näitä fyysisiä kohtaamisia.”

Inspiroivia pöytä- ja tuolivaihtoehtoja sisältävä ideointihuone tunnetaan lempinimellä Matomato-huone. Toimistosta löytyy erilaisia tiloja myös latautumiseen – toimistolla voi ottaa kiireisen päivän lomassa vaikkapa rentouttavan lepotuolihieronnan tai päiväunet.

5. Mitä tilojen vastuullisuus teille merkitsee?

”Sekä toimitilojen vastuullisuus että työhyvinvointia edistävät seikat ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Arvostamme sitä, että Spondan kiinteistö on sertifioitu, kohteessa käytetään 100 % vihreää sähköä ja tarjolla on kattavat kierrätysmahdollisuudet. Suunnittelimme oman toimistomme CBRE:n Healthy Office -periaatteen mukaisesti, jossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti niin tilojen kuin rakennuksenkin ympäristö- ja työhyvinvointiystävällisyys.”

CBRE:n vihreä brändiväri toimii sisustuksessa päävärinä. Vihreä-sanan kieliversiot toistuvat hauskasti henkilöstön neuvottelutilojen nimissä. Asiakasneukkarit on nimetty suomalaisten jäänmurtajien mukaan – Sisu, Voima ja Urho luovat mielikuvaa myös yrityksen asenteesta ja toiminnasta.   

Jaa

Kiinnostuitko kiinteistöistämme? Tutustu toimitiloihimme.