icon_location Kamppi, Arkadiankatu 6, 00100 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kamppi
 • Arkadia n:o 6

Arkadia n:o 6

Arkadiankatu 6
icon_location Toimitila: Kamppi, Arkadiankatu 6, 00100 Helsinki

Jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta tehtävä yksilöllinen toimitilasuunnittelu takaa parhaan paikan bisnekselle Helsingin ytimessä.

Helsingin ytimessä, Narinkkatorin reunalla seisoo Einari Teräsvirran vuonna 1977 suunnittelema kolossaalinen talo, jonka suojellun julkisivun taakaa löytyy toimisto- ja liiketilaa, joissa on tilaa tehdä työtä ja hengittää.

Talo on valtava, kerrosten pinta-ala samoin. Yhdessä tasossa olevaa tilaa on kussakin kerroksessa jopa yli 3 000 m². Sinun ei tarvitse tietää, mitä tiloiltasi haluat, millaisia palveluita kaipaat, tai montako neliötä on tarpeeksi. Selvitetään liiketoimintasi ja henkilökuntasi tarpeet ja toiveet yhdessä. Talossa on vuokrattavissa myös varastotilaa.

Arkadian vaikuttavat ja viihtyisät julkiset tilat palvelevat kaikkia talon käyttäjiä. Palvelutarjontaa tähdittää muun muassa kaksikerroksinen ravintola Farang. Työhyvinvointia tukee talossa toimiva Elixian kuntosali.

Arkadialle on myönnetty BREEAM In-Use Excellent -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Arkadia on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Narinkkatorin laidalla ja siihen on loistavat julkiset yhteydet. Bussiterminaali, rautatieasema, metro- ja raitiovaunuyhteydet sijaitsevat kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Arkadiankatu 6:een on helppo tulla pyörällä, sillä Baana kulkee aivan vierestä.

Palvelut

Aulapalvelu palvelee toimitalon kaikilla sisäänkäynneillä. Arkadiankatu 6:n ravintolapalvelut täydentävät alueen monipuolista ravintola- ja kahvilatarjontaa. Toimistotalon ravintolapalvelut ovat niin vuokralaisten kuin kaikkien kaupunkilaisten käytössä. Kiinteistöstä löytyy myös Elixian kuntosali. Naapurista löydät muun muassa hotelleja, ravintoloita ja kahviloita sekä monipuolista kulttuuritarjontaa sekä kauppakeskukset Forum, Citycenter ja Kamppi.

Pysäköinti

Autopaikkoja voi vuokrata Arkadiankatu 6:n omasta pysäköintihallista, jonne on helppo mennä suoraan hissillä. Hallissa on myös latauspisteitä sähköautoille. Kiinteistössä on runsaasti paikkoja polkupyörille.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 3. kerros

  Upea muuttovalmis avotoimistotila jossa on tehokasta tilankäyttöä.
  • Pinta-ala: 1205 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Avotilaa jonka ympärillä tiimihuoneita. Kaksi sisäänkäyntiä, joista toinen pääsisäänkäynnin kautta. Hienot näkymät Kiasman suuntaan.
  • Pinta-ala: 786 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  Tehokas ja muuttovalmis avotoimistotila. Suuret ikkunat Mannerheimintielle.
  • Pinta-ala: 500 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 3 1205 m2 Vapaa Upea muuttovalmis avotoimistotila jossa on tehokasta tilankäyttöä.
Toimistotila 4 786 m2 Vapaa Avotilaa jonka ympärillä tiimihuoneita. Kaksi sisäänkäyntiä, joista toinen pääsisäänkäynnin kautta. Hienot näkymät Kiasman suuntaan.
Toimistotila 2 500 m2 Vapaa Tehokas ja muuttovalmis avotoimistotila. Suuret ikkunat Mannerheimintielle.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Arkadiankatu 6, 00100 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.