icon_location Kamppi, Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kamppi
 • Mannerheimintie 20

Mannerheimintie 20

Mannerheimintie 20
icon_location Toimitila: Kamppi, Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki

Forum-kiinteistöjen maamerkkinä toimii Mannerheimintie 20:ssä sijaitsevan kauppakeskus Forumin korkea lasitorni.

Forum-kortteli on Helsingin vilkkaimpia läpikulkupaikkoja. Sieltä on kulkutunneliyhteys muualle keskustaan, kuten päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin.

Forum-korttelin ainutlaatuinen kokonaisuus muodostuu kuudesta kiinteistöstä. Helsingin keskeisimmällä paikalla sijaitsevissa rakennuksissa on persoonallisia yksityiskohtia ja pitkän kulttuuriperinteen tuomaa arvokkuutta.

Kaikille Forum-korttelin kiinteistöille on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Forum-kortteli on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat välittömässä läheisyydessä tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Forum-kortteli on Helsingin vilkkaimpia läpikulkupaikkoja. Sieltä on kulkutunneliyhteys muualle keskustaan, kuten päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin. 

Palvelut

Korttelissa on kattava valikoima kaupanalan toimijoita sekä palveluita terveyden- ja kauneudenhoidosta kahviloihin ja ravintoloihin. Kaikki Kauppakeskus Forumin ja ydinkeskustan palvelut ovat lähellä.

Pysäköinti

Lähin pysäköintipaikka on Forumin pysäköintihalli Forum-P (suora hissiyhteys kauppakeskuksesta). Läheisyydessä on useita muitakin pysäköintimahdollisuuksia, kuten Stockmann Aimo Park, P-Eliel ja autoparkki WTC. Forumin yhteisistä tiloista löytyy pyöräparkki sekä suihku- ja sosiaalitilat.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 6. kerros

  Vapaa toimisto Helsingin keskipisteessä, avarat näkymät kohti Eduskuntataloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 838 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 6 838 m2 Vapaa Vapaa toimisto Helsingin keskipisteessä, avarat näkymät kohti Eduskuntataloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.