icon_location Kluuvi, Kaisaniemenkatu 2b, 00100 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kluuvi
  • Fennia-kortteli: Kaisa
Kaisaniemenkatu 2b, Helsinki, Kluuvi

Fennia-kortteli: Kaisa

Kaisaniemenkatu 2b
icon_location Toimitila: Kluuvi, Kaisaniemenkatu 2b, 00100 Helsinki

Valoisaa, monipuolista ja muuntelukelpoista toimitilaa Fennia-korttelissa, aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinteistö sijaitsee Rautatientorin vieressä, Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella, minkä ansiosta kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Myös kaikki Helsingin keskustan ravintolat ja palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Vuonna 1938 valmistuneessa kiinteistössä on toimistotilaa viidessä ylimmässä kerroksessa. Kahdessa ensimmäisessä kerroksessa toimii elokuvateatteri. Kiinteistö on uudistettu tiloiltaan ja tekniikaltaan 2000-luvun alussa.

Kaikille Fennia-korttelin kiinteistöille on myönnetty BREEAM In-Use Excellent -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Fennia-kortteli on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistön sijainti on loistava. Sen vieressä sijaitsevat rautatieasema juna- ja linja-autoyhteyksineen ja suoraan kiinteistön alapuolella on Helsingin yliopiston metroasema. Kiinteistöstä on lyhyt matka myös raitiovaunupysäkeille.

Palvelut

Fennia-korttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita palveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Pysäköinti

Henkilöautoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys kiinteistön tiloihin Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Kaisaniemenkatu 2b, 00100 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.