icon_location Kaartinkaupunki, Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kaartinkaupunki

Korkeavuorenkatu 45
icon_location Toimitila: Kaartinkaupunki, Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki

Täysin uudistuva, monien mahdollisuuksien toimistotalo huippupaikalla – Esplanadin puiston vieressä.

Helsingin paraatipaikalla sijaitseva kiinteistö tullaan saneeraamaan täysin uudelle tai uusille vuokralaisille. Projektin aloittaminen vaatii 50% esivuokrausasteen. Kiinteistön ehdottomia valtteja ovat sen keskeinen sijainti Esplanadin puiston vieressä, katettu ja lämmitetty atrium, kattoterassi ja poreammeet, saunatilat, kuntosali, modernit työskentelytilat, aulapalvelu, auditorio ja ravintolatilat. Kiinteistön ESG-taso tulee olemaan huippuluokkaa, tavoitteena on LEED Platinum -tason ympäristösertifiointi ja energialuokka A.

Kiinteistö sijaitsee Kaartinkaupungissa, joka on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva nouseva alue, jossa pitävät toimistoaan muun muassa SEB, EY, Rochier, Danske Bank, Taaleri, Swedbank, Solita, Borenius, Castren & Snellman, Krogerus ja HouseMarque (Sony). Alue sopii erinomaisesti yrityksille, jotka arvostavat keskustan palvelutasoa ja kulkumahdollisuuksia, mutta haluavat samalla rauhallista toimistoympäristöä tai yksityisyyttä. Tämän lisäksi naapurissa sijaitsevat maan laadukkaimmat ravintola- ja jälkipalvelut varmistamassa henkilökunnan sekä vieraiden viihtymisen.

Työelämän muuttuessa keskeisellä paikalla sijaitseva Korkeavuorenkatu 45 on tulevaisuuden työn edelläkävijä laadukkailla remontoiduilla tiloillaan, joustavuudellaan, tilatehokkuudellaan ja ESG-kriteereillään. Kiinteistö tekee vaikutuksen niin henkilökuntaanne kuin vieraisiinnekin.

Urban Collection

Korkeavuorenkatu 45 on yksi Spondan neljästä Urban Collection kohteesta. Nämä rakennukset tullaan peruskorjaamaan täysin, ja niiden on määrä valmistua vuonna 2026. Huippuluokan tilat yhdistävät historiallisen viehätyksen moderniin toiminnallisuuteen. Rakennukset soveltuvat sekä suurille yrityksille että pienille start-upeille – tämä kokoelma tarjoaa monipuolisia toimistoratkaisuja, jotka vastaavat monenlaisiin liiketoimintatarpeisiin.

Tutustu Spondan Urban Collectioniin

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Huippusijainti Esplanadin puiston vieressä. Kiinteistölle on helppo saapua niin julkisilla, omalla autolla kuin pyörälläkin.​  

Palvelut

Ydinkeskustan monipuolinen ja laaja palvelu- ja kulttuuritarjonta on käden ulottuvilla. Lähin ravintola löytyy ​samasta talosta.​

Pysäköinti

Parkkitilat löytyvät läheltä – pyörille lukittava pyöräparkki kellarikerroksessa ja autoille talon alapuolella olevasta Erottajan parkkihallista.​

Vapaat tilat

 • Toimisto- ja liiketila – 1. kerros

  Kiinteistöön on näyttävä sisääntulo lämmitetyn, valoisan, lasikattoisen, 15 metriä korkean atriumin läpi. Sisääntulokerrokseen on mahdollista toteuttaa valoisa ja edustava aula vastaanottopalveluineen. Lisäksi 1. kerros sisältää neuvottelutilaa, toimistotilaa, liike/kahvilatilaa ja ravintolatilaa. Aula-alue on muutettavissa iltakäyttöön seminaari- ja juhlatilaksi. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 890.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  5. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 795.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  3. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 789 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  4. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 788.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  2. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 787 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimisto- ja liiketila – K1 kerros

  K1 kerrokseen on suunnitteilla esimerkiksi neuvotteluhuoneita, jotka on liikkuvien seinien ansioista mahdollista muuttaa isoksi auditorioksi, kuntosali, pyörävarasto ja liiketilojen aputiloja. Lisäksi näyttävät kierreportaat yhdistävät 1. kerroksen ja K1 kerroksen tuoden valoa ja yhtenäisyyttä tilojen välillä. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 603 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 6. kerros

  Ylimpään kerrokseen voidaan toteuttaa esimerkiksi avotoimistoa, taukotilaa, loungea sekä saunatilat. Kerroksesta löytyy myös kaksi upeaa kattoterassia. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 573 m2

  Ota yhteyttä

 • Varasto – K2 kerros

  K2 kerrokseen on suunniteltu esimerkiksi sosiaalitilat (sisältäen suihkut, lokerot ja saunat), kuivaushuoneita ja varastotiloja. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala: 175 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimisto- ja liiketila 1 890.5 m2 Vapaa Kiinteistöön on näyttävä sisääntulo lämmitetyn, valoisan, lasikattoisen, 15 metriä korkean atriumin läpi. Sisääntulokerrokseen on mahdollista toteuttaa valoisa ja edustava aula vastaanottopalveluineen. Lisäksi 1. kerros sisältää neuvottelutilaa, toimistotilaa, liike/kahvilatilaa ja ravintolatilaa. Aula-alue on muutettavissa iltakäyttöön seminaari- ja juhlatilaksi. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 5 795.5 m2 Vapaa 5. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 3 789 m2 Vapaa 3. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 4 788.5 m2 Vapaa 4. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 2 787 m2 Vapaa 2. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimisto- ja liiketila K1 603 m2 Vapaa K1 kerrokseen on suunnitteilla esimerkiksi neuvotteluhuoneita, jotka on liikkuvien seinien ansioista mahdollista muuttaa isoksi auditorioksi, kuntosali, pyörävarasto ja liiketilojen aputiloja. Lisäksi näyttävät kierreportaat yhdistävät 1. kerroksen ja K1 kerroksen tuoden valoa ja yhtenäisyyttä tilojen välillä. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 6 573 m2 Vapaa Ylimpään kerrokseen voidaan toteuttaa esimerkiksi avotoimistoa, taukotilaa, loungea sekä saunatilat. Kerroksesta löytyy myös kaksi upeaa kattoterassia. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Varasto K2 175 m2 Vapaa K2 kerrokseen on suunniteltu esimerkiksi sosiaalitilat (sisältäen suihkut, lokerot ja saunat), kuivaushuoneita ja varastotiloja. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.

Video

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.