icon_location Kamppi, Mannerheimintie 6, 00100 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kamppi
  • Mannerheimintie 6
Mannerheimintie 6, Helsinki, Kamppi

Mannerheimintie 6

Mannerheimintie 6

icon_location Kamppi, Mannerheimintie 6, 00100 Helsinki
Historialliset toimitilat Helsingin paraatipaikalla – uudistuva arvokohde tarjoaa uniikit puitteet omien toimitilojen suunnitteluun.

Keisari Aleksanteri II rakennutti Helsingin vilkkaimmalla liikealueella sijaitsevan, vuonna 1870 valmistuneen kivilinnan alun perin venäläiseksi poikakouluksi. Nyt historiallinen rakennus uudistuu moderniksi liike- ja toimitaloksi, joka tarjoaa yrityksille uniikit puitteet omien toimitilojen suunnitteluun. Kohteen valtteja ovat näyttävä sisääntuloportaikko, huima huonekorkeus, wieniläishenkiset salit ja upeat näköalat.

Täydellisesti uudistuva arvokohde sopii parhaiten keskisuuren, historiallista miljöötä ja uniikkeja tilaratkaisuja arvostavan yrityksen pääkonttoriksi tai 3–6 käyttäjän hybriditaloksi.

Kohde varustellaan huippumodernilla talotekniikalla ja liikkuvaa työtä tukevilla tilaratkaisuilla. Kiinteistö tarjoaa arvokkaine puitteineen, näyttävine julkisivuineen ja mahdollisine lisäkerroksineen loistavat mahdollisuudet oman yrityksen brändäämiseen. Keskeinen sijainti takaa vuokralaisyrityksille keskustan parhaimmat lähipalvelut ja liikenneyhteydet.

Kaikki ydinkeskustan palvelut, yliopisto, hotellit, keskeisimmät museot ja kulttuurikohteet sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Maanalainen tunneliverkosto tarjoaa lähialueen liikenneasemille ja palveluihin katetut kulkuyhteydet.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Sijainti Helsingin ytimessä takaa kiinteistölle ihanteellisen saavutettavuuden. Raitiovaunut kulkevat lähietäisyydeltä, metrolle, bussille ja junalle on parin minuutin kävelymatka. Pyöräilyväylä Baana avaa suoran pyöräilyreitin keskustasta Ruoholahteen. Forumiin tulee myös uuden Pisararadan sisäänkäynti.

Palvelut

Forum-kortteli tarjoaa kattavan valikoiman lounas-, afterwork- ja hyvinvointipalveluita. Korttelista löytyy myös vuokrattavia kokoustiloja, työmatkapyöräilyn mahdollistavat suihku- ja sosiaalitilat sekä valvottu pyöräparkki.

Pysäköinti

Vuokralaisten käytössä olevaan Forum P -pysäköintihalliin on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta. Stockmann Q-Park, P-Eliel ja autoparkki WTC sijaitsevat lähietäisyydellä.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Mannerheimintie 6, 00100 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.