icon_location Kamppi, Mannerheimintie 4, 00100 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kamppi
  • Mansku 4 Kauppapaikat

Mansku 4 Kauppapaikat

Mannerheimintie 4
icon_location Toimitila: Kamppi, Mannerheimintie 4, 00100 Helsinki

Tämä kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla, aivan Helsingin liikekeskuksen ytimessä. Kuusikerroksinen rakennus tarjoaa runsaasti toimisto- ja liiketilaa. Kiinteistön ikkunoista avautuu kaunis puistonäkymä Esplanadin puistoon, ja rakennusta vastapäätä on Svenska Teatern.

Kiinteistöltä on hyvät julkiset liikenneyhteydet moneen suuntaan. Rautatieasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja aivan kiinteistön lähettyvillä ovat Erottajan ja Ylioppilastalon raitiovaunupysäkit. Toimistolle pääsee kätevästi myös linja-autolla. Autot voi pysäköidä joko Q-Park Iso Erottajalle tai Forumin parkkihalliin. Kiinteistön keskeisen sijainnin ansiosta keskustan monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissa.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, Svenska Teaternia vastapäätä. Kaikki julkiset liikennevälineet ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Palvelut

Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Pysäköinti

Keskustan parkkihallit ovat helposti käytettävissä, esimerkiksi Aimo Park Iso Erottaja ja Forum-P.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Mannerheimintie 4, 00100 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.