icon_location Kamppi, Yrjönkatu 29, 00100 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kamppi
  • Yrjönkatu 29

Yrjönkatu 29

Yrjönkatu 29
icon_location Toimitila: Kamppi, Yrjönkatu 29, 00100 Helsinki

Ainutlaatuiset toimitilat Helsingin kiehtovimmassa kauppakeskuskorttelissa

Vuonna 1985 valmistunut Yrjönkatu 29-toimistokiinteistö sijaitsee Suomen ikonisimman kauppakeskuskorttelin, Forumin, yhteydessä, kehittyvän kauppakadun varrella. Syksyllä 2021 täysin remontoiduista tiloista voi muokata itselleen pienen tehokkaan toimiston tai uniikin pääkonttorin.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. Kiinteistölle haettava Excellent-tason BREEAM-sertifikaatti ja uudistuksessa hyödynnettävä huippuluokan talotekniikka takaavat tilojen käyttäjille optimaaliset työolosuhteet. Kiinteistö on myös täysin hiilineutraali käytön aikaisen energiankulutuksen osalta.

Kulttuurihistoriallinen Forum-kortteli muodostuu kuudesta liike- ja toimistokiinteistöstä sekä niiden keskellä risteävistä kauppakujista ja sisäpihoista. Kohteen sisäänkäynti avautuu vilkkaalle ja promenadi-tyyliselle Yrjönkadulle, joka luo mukulakivipäällysteineen, kivijalkaputiikkeineen ja arvorakennuksineen alueelle kiehtovan keski-eurooppalaisen tunnelman. Sijainti kaupallisen keskustan ytimessä takaa vuokralaisyrityksille loistavat lähipalvelut ja liikenneyhteydet.

Kaikki ydinkeskustan palvelut, yliopisto, hotellit, keskeisimmät museot ja kulttuurikohteet sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Maanalainen tunneliverkosto tarjoaa lähialueen liikenneasemille ja palveluihin katetut kulkuyhteydet.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Sijainti Helsingin vilkkaimmalla liikealueella takaa kiinteistölle ihanteellisen saavutettavuuden. Raitiovaunut kulkevat lähietäisyydeltä, metrolle, bussille ja junalle on parin minuutin kävelymatka. Pyöräilyväylä Baana avaa suoran pyöräilyreitin keskustasta Ruoholahteen. 

Palvelut

Forum-kortteli tarjoaa kattavan valikoiman lounas-, afterwork- ja hyvinvointipalveluita. Korttelista löytyy myös työmatkapyöräilyn mahdollistavat suihku- ja sosiaalitilat sekä valvottu pyöräparkki.

Pysäköinti

Vuokralaisten käytössä olevaan Forum P -pysäköintihalliin on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta. Stockmann Aimo Park, P-Eliel ja autoparkki WTC sijaitsevat lähietäisyydellä.

Video

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Yrjönkatu 29, 00100 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.