icon_location Kamppi, Kalevankatu 30, 00100 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kamppi
Kalevankatu 30, Helsinki, Kamppi

Kalevankatu 30

icon_location Kamppi, Kalevankatu 30, 00100 Helsinki
Vanhassa ja luonteikkaassa tehdasrakennuksessa sijaitsevia nykyaikaisia toimistotiloja vain kivenheiton päässä kauppakeskus Kampista.

Tämä toimistokiinteistö on vuonna 1928 rakennettu vanha tehdasrakennus, joka on peruskorjattu vuonna 1999. Vanhan tehdasmiljöön henkeä edelleen huokuvat tilat tarjoavat nykyaikaiset ja luonteikkaat puitteet monenlaisille toimijoille. Talossa on monimuotoisia, erikorkuisia tiloja, mikä luo ulottuvuuksia myös erikoisemmille ja vähän särmikkäämmillekin tilaratkaisuille.

Tässä ainutlaatuisessa kiinteistössä on vuokrattavana toimisto- ja liiketilaa seitsemässä kerroksessa. Avarat tilat ovat tarpeen tullen muunneltavissa yrityskohtaisesti.

Lähialueella on runsaasti ravintoloita, kauppoja, hotelleja. Kauppakeskus Kamppi monipuolisine palveluineen on vain kivenheiton päässä.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä kohde sijaitsee Helsingin keskustassa. Kampin metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi monet bussi- ja raitiovaunulinjat kulkevat aivan läheltä.

Palvelut

Kävelyetäisyydellä on mm. ruokapaikkoja, hotelli, elintarvikemyymälä ja kuntosali.

Pysäköinti

Kiinteistön pihassa on yhteensä 8 vuokrattavaa autopaikkaa sekä erillinen pyörävarasto.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Kalevankatu 30, 00100 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.