icon_location Kamppi, Bulevardi 1/Mannerheimintie 2, 00100 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kamppi
 • Bulevardi 1 Kauppapaikat

Bulevardi 1 Kauppapaikat

Bulevardi 1/Mannerheimintie 2
icon_location Toimitila: Kamppi, Bulevardi 1/Mannerheimintie 2, 00100 Helsinki

Tämä komea arvokiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Mannerheimintien ja Bulevardin kulmassa.

Alun perin viehättävänä asuinrakennuksena toiminut kiinteistö on muokattu tehokkaasti toimitilakäyttöön sopivaksi. Theodor Höjerin suunnitteleman rakennuksen sisätiloihin astuttaessa porraskäytävän upeat katto- ja seinämaalaukset vangitsevat katseen. Vuonna 1890 valmistunut rakennus on entisöity huolellisesti ja tilat muuntautuvat sulavasti käyttäjänsä tarpeisiin. Keskeisellä paikalla sijaitsevalta kiinteistöltä on hyvät liikenneyhteydet. Mannerheimintiellä ja Bulevardilla liikennöivät bussit sekä raitiovaunut ja rautatieasemakin on aivan lähellä. Viihtyisyyttä alueella lisäävät lähellä sijaitsevat Vanha kirkkopuisto ja Esplanadin puisto.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use sertifikaatti tasolla Excellent (part 1 – kiinteistö) ja Outstanding (part 2 – ylläpito). BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Bulevardin ja Mannerheimintien kulmassa. Kaikki ydinkeskustan julkiset liikenneyhteydet ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Palvelut

Kaikki ydinkeskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä.

Pysäköinti

Kiinteistössä on oma parkkihalli 12 autolle. Lisäksi keskustan pysäköintilaitoksista on vuokrattavissa paikkoja. Esimerkiksi Aimo Park Erottajalle pääsee henkilöhissillä Bulevardin vastakkaiselta puolelta.

Vapaat tilat

 • Liiketila – 1. kerros

  Hyvänmuotoinen liiketila Helsingin high streetin tuntumassa, kauniit näyteikkunat Mannerheimintielle.
  • Pinta-ala: 72 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Liiketila 1 72 m2 Vapaa Hyvänmuotoinen liiketila Helsingin high streetin tuntumassa, kauniit näyteikkunat Mannerheimintielle.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Bulevardi 1/Mannerheimintie 2, 00100 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.