icon_location Kaartinkaupunki, Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kaartinkaupunki
Fabianinkatu 23, Helsinki, Kaartinkaupunki

Fabianinkatu 23

icon_location Kaartinkaupunki, Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki
Esplanadin puiston ja Kauppatorin vieressä sijaitsevia helposti muunneltavia toimistotiloja.

Arkkitehti Pekka Saareman suunnittelema Tukkukauppojen Oy:lle rakennettu toimistokiinteistö on valmistunut 1962 ja peruskorjattu vuonna 1990. Toimistoilat ovat muunneltavissa joko avo- tai huonekonttorikäyttöön. Kiinteistön sisäänkäynti on edustava, ja ylimmässä toimistokerroksessa on terassi Fabianinkadulle.

Arvokkaasta Kasarmitorin alueesta on kehittymässä mielenkiintoinen liikekeskus, jossa toimii muun muassa useiden yritysten pääkonttoreita ja mainostoimistoja. Uudet hotellit ja ravintolat elävöittävät merellistä aluetta entisestään.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Alueella on runsaasti ravintoloita, kauppoja, hotelleja sekä neuvottelukeskuksia. Kauppahalli ja kauppatori ovat myös aivan kohteen lähellä.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Fabianinkatu sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarmintorin välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatie- ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 500 metriä ja monet raitiovaunut kulkevat aivan läheltä.

Palvelut

Alueella on ravintoloita, hotelleja sekä neuvottelukeskuksia. Kauppahalli ja kauppatori ovat myös aivan kohteen lähellä.

Pysäköinti

Kiinteistössä on oma autohalli, josta on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja. Myös Q-park Kasarmitorin pysäköintilaitos löytyy läheltä.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 2. kerros

  Runsaasti tilaa toteuttaa käyttötakoitukseen sopiva toimisto. Tilaan voi jakaa erilliset asiakastilat, työtilat ja monitoimitilat tai muut toivotut tilaratkaisut.
  • Pinta-ala

   578 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  Runsaasti tilaa toteuttaa käyttötakoitukseen sopiva toimisto. Tilaan voi jakaa erilliset asiakastilat, työtilat ja monitoimitilat tai muut toivotut tilaratkaisut.
  • Pinta-ala

   571 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 2 578 m2 Vapaa Runsaasti tilaa toteuttaa käyttötakoitukseen sopiva toimisto. Tilaan voi jakaa erilliset asiakastilat, työtilat ja monitoimitilat tai muut toivotut tilaratkaisut.
Toimistotila 3 571 m2 Vapaa Runsaasti tilaa toteuttaa käyttötakoitukseen sopiva toimisto. Tilaan voi jakaa erilliset asiakastilat, työtilat ja monitoimitilat tai muut toivotut tilaratkaisut.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Fabianinkatu 23, 00130 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.