icon_location Kluuvi, Vilhonkatu 5, 00100 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Kluuvi

Vilhonkatu 5
icon_location Toimitila: Kluuvi, Vilhonkatu 5, 00100 Helsinki

Tyylikäs toimisto- ja liikekiinteistö Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Vuonna 1921 valmistunut kiinteistö sopii hyvin keskeistä sijaintia ja arvokasta miljöötä kaipaavalle yritykselle. Osassa tiloista on upeita, historiaa henkiviä yksityiskohtia, kuten uniikki kulmaneuvottelutila ja korkeat huoneet. Tilat on tekniikaltaan ja jäähdytykseltään saneerattu moderniin toimistokäyttöön ja ne ovat helposti muunneltavissa yrityskohtaisesti. Katutasossa on liiketiloja ja ylemmissä kerroksissa toimistotilaa.

Keskeinen sijainti takaa myös sen, että kaikki keskustan kaupalliset ja yrityspalvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä ja asiakasvirrat alueella ovat vertaansa vailla.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistön vieressä sijaitsevat Rautatieasema ja Rautatientorin linja-autoasema takaavat erinomaisen julkisen liikenteen saavutettavuuden, jota täydentää korttelin alapuolella sijaitseva Helsingin yliopiston metroasema.

Palvelut

Vastapäisessä Fennia-korttelissa on mittava määrä ravintoloita ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Kiinteistöstä löytyy työmatkapyöräilijöille myös erilinen pyörävarasto.

Pysäköinti

Kiinteistössä on vuokrattavissa autopaikkoja omasta parkkihallista. Henkilöautoilijoita palvelevat myös rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta on suora yhteys Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 4. kerros

  Vapautuu 1.7.2024 siistiä ja valoisaa toimistotilaa, jossa korkea huonekorkeus.
  • Pinta-ala: 536 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  Siisti, valoisa ja tehokas toimistotila, joka on muokattavissa eri tarpeisiin. Tilaan on esteetön pääsy.
  • Pinta-ala: 499 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 2. kerros

  Toisen kerroksen liiketila suoraan Helsingin yliopiston metrosisäänkäynnin yläpuolella, tilaan on oma katutason sisäänkäynti Vuorikadun puolella. Tämä liiketila soveltuu myös ravintolakäyttöön.
  • Pinta-ala: 314 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Siistikuntoinen toimisto, jossa huoneita hyvällä äänieristyksellä. Huoneet soveltuvat esim. terapiatiloiksi. Sisäänkäynti Vuorikadulta.
  • Pinta-ala: 267.5 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 4 536 m2 Vapaa Vapautuu 1.7.2024 siistiä ja valoisaa toimistotilaa, jossa korkea huonekorkeus.
Toimistotila 3 499 m2 Vapaa Siisti, valoisa ja tehokas toimistotila, joka on muokattavissa eri tarpeisiin. Tilaan on esteetön pääsy.
Liiketila 2 314 m2 Vapaa Toisen kerroksen liiketila suoraan Helsingin yliopiston metrosisäänkäynnin yläpuolella, tilaan on oma katutason sisäänkäynti Vuorikadun puolella. Tämä liiketila soveltuu myös ravintolakäyttöön.
Toimistotila 4 267.5 m2 Vapaa Siistikuntoinen toimisto, jossa huoneita hyvällä äänieristyksellä. Huoneet soveltuvat esim. terapiatiloiksi. Sisäänkäynti Vuorikadulta.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Vilhonkatu 5, 00100 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.