Eniten vaihtoehtoja

Tarjoamme Suomen laajimman suuriin kaupunkeihin keskittyvän toimitilavalikoiman ja luomme tilaratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi kasvutavoitteita ja yrityskulttuuria.

Parhaat sijainnit

Kohteemme sijaitsevat Suomen ykköspaikoilla kasvukeskuksissa ja ydinkeskustoissa, parhaiden palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

Arvoa vastuullisuudesta

Kiinteistöalan kestävän kehityksen edelläkävijänä tiedämme, kuinka vastuullisuus muutetaan brändiarvoksi. Luomme toimitiloja, jotka tuovat kestävät arvot näkyviksi.

Anna yrityksesi persoonan näkyä rohkeasti toimitilassa! 

Spondan Urban Collection avaa Helsingin ydinkeskustassa ovet kiehtoviin, persoonallisiin ja rohkeasti uudistuviin taloihimme, joiden vetovoimaisuus tekee toimistopäivistä viikon parhaita työpäiviä!

Mitä mieltä olet – sopisiko teidän yritykselle toimisto, joka on rohkea edelläkävijä, arrogantin ylellinen, järkevän funktionaalinen tai jopa kiehtovan kapinallinen?

Tutustu persoonallisiin Urban Collection -kohteisiimme

Vastuullisin kumppani ja laajin tarjonta

Sponda on sijoittunut kansainvälisessä vastuullisuuden GRESB-arvioinnissa kärkipäähän jo yhtenätoista peräkkäisenä vuotena.

 • Toimistotilat

  Meiltä löytyy toimitilat niin dynaamiselle kasvuyritykselle kuin suuryrityksen pääkonttorillekin. Kokenut tiimimme takaa, että yrityksesi saa liiketoimintaasi optimoidut tilat parhaalta paikalta – ja toimitilaprosessi sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

  Lue lisää
 • Kauppakeskukset ja liiketilat

  Kauppakeskuksemme ja liiketilamme sijaitsevat siellä missä asiakkaasikin – suurimmissa kaupungeissa ja parhailla paikoilla. Tunnemme retail-asiakkaiden tarpeet ja luomme menestystiloja niin kansainvälisille ketjuille kuin pienyrityksillekin.

  Lue lisää
 • Uudiskohteet

  Kun valmiit ratkaisut eivät riitä, suunnittelemme ja rakennutamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavan toimitalon. Toimimme kumppaninasi koko hankkeen ajan ja pidämme sinusta ja kiinteistöstä huolta myös kohteen valmistumisen jälkeen.

  Lue lisää signe
 • Coworking-tilat

  Oma coworking-yhteisömme MOW tarjoaa eri kokoisille yrityksille työ- kokous- ja tapahtumatiloja joko kertaluonteisesti tai kuukausisopimuksella. Hae inspiraatiota tai hyödynnä täydenpalvelun tiloja etätyöskentelyyn tai tuotekehitykseen!

  Lue lisää
 • Kiinnostuitko toimitiloistamme?

  Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään yrityksellesi parhaan ratkaisun.

  Ota yhteyttä

Harvoin tarjolla – täysin uutta toimitilaa Helsingin ytimessä!

Signe tarjoaa henkilökunnallesi kaupungin edistyksellisimmät tilat, loistavat kulkuyhteydet ja keskustan laadukkaat lähipalvelut. Korkeimmat vastuullisuusstandardit – WELL-sertifikaatti, LEED Platina -tason ympäristösertifikaatti ja A-tason energialuokitus – tekee talon käyttäjistäkin vastuullisia.

Avaa ovi kiehtovaan Signeen

Täyden palvelun kumppani

Missiomme on auttaa sinua onnistumaan.

Toimitilakumppanin arvo mitataan pitkällä tähtäimellä. Se tarkoittaa liiketoimintasi ja tarpeidesi syvällistä ymmärtämistä sekä kumppanuutta, joka tuo arvoa myös toimitilatarpeidesi muuttuessa. Missionamme on auttaa sinua menestymään.

01

Alan kokeneimmat asiantuntijat

Työllistämme yli 140 toimitila- ja kiinteistöalan asiantuntijaa – saat käyttöösi alan parhaat osaajat, laajat kumppaniverkostot ja toimivimmat prosessit.

02

Teemme tilat ihmisiä varten

Emme tee tiloja vain yrityksille vaan ihmisille. Tunnemme nykypäivän työntekijöiden tarpeet ja olemme toimistotrendien ja toimistotyön asiantuntijoita. Tunnemme myös  kuluttajakäyttäytymisen ja kuluttamisen trendit.

03

Parhaat paikat menestymiseen

Pääset valitsemaan tilasi Suomen ykköspaikoilta. Kohteemme sijaitsevat tarkkaan valituissa lokaatioissa, joissa tarjoamme asiakkaillemme tilaa loistaa.

04

Brändiarvoa vastuullisuudesta

Jaamme ykkössijan vertailuryhmässämme maailman vastuullisimpana kiinteistöyhtiönä GRESB-vastuullisuusarvioinnissa*. Kestäviin toimintatapoihin kannustavat tilaratkaisut auttavat myös sinua jalkauttamaan vastuullisuuden omaan yritykseesi.

* Global Real Estate Sustainability Benchmark

05

Jatkuvasti kehittyvät toimitilat

Isona ja vakavaraisena kiinteistökehittäjänä olemme valmiita investoimaan tiloihisi ja toimintaympäristöösi. Kehitämme jatkuvasti tilojamme vastaamaan yritysten muuttuviin tarpeisiin.

06

Tuemme tulevaisuuden kasvuasi

Varmistamme, että sinulla on käytössäsi optimaaliset tilat liiketoimintasi eri vaiheissa. Voit laajentaa tilojasi myös räätälöidyillä coworking-ratkaisuilla.

Kuluttajat sekä eri alojen huippuosaajat hakeutuvat yrityksiin, jotka pystyvät osoittamaan toimivansa kestävien arvojen mukaisesti. Me luomme tiloja, jotka muuttavat vastuullisuuden näkyväksi.

Pirkko Airaksinen, Head of ESG

Lue lisää vastuullisuudesta