icon_location Ylöjärvi, Elotie 1, 33470 Ylöjärvi
  • Hae
  • Ylöjärvi
  • Ylöjärvi
  • Elovainion kauppakeskus

Elovainion kauppakeskus

Elotie 1

icon_location Ylöjärvi, Elotie 1, 33470 Ylöjärvi
Kauppakeskus Elo sijaitsee keskellä vetovoimaista kasvukeskusta.

Kauppakeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Vaasantien (kantatie nro 3), Tampereen Läntisen ohitustien ja Uuden kuruntien risteämiskohdassa. Sijainti mahdollistaa kauppakeskukselle hyvän saavutettavuuden sekä omalla autolla että linja-autoilla. Kauppakeskus on nostanut Ylöjärven kaupungin palvelutason uudelle tasolle ja sitä kautta vähentää varsinkin erikoistavarakaupan ostovoiman valumista kaupungin ulkopuolelle.

Elossa toimii lähes 30 yritystä jotka edustavat mm. päivittäistavarakaupan, pukeutumisen ja muodin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä. Kauppakeskuksesta löytyy myös ravintoloita ja kahviloita. Vetovoimaisimpina toimijoina ovat K-Citymarket, JYSK sekä apteekki.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Vaasantien (kantatie nro 3), Tampereen Läntisen ohitustien ja Uuden kuruntien risteämiskohdassa. Sijainti mahdollistaa kauppakeskukselle hyvän saavutettavuuden sekä omalla autolla että linja-autoilla.

Palvelut

Elossa toimii yli 30 yritystä jotka edustavat mm. päivittäistavarakaupan, pukeutumisen ja muodin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä. Kauppakeskuksesta löytyy myös ravintoloita ja kahviloita. Vetovoimaisimpina toimijoina ovat Citymarket, Intersport sekä apteekki.

Pysäköinti

Kiinteistön pihassa on 920 parkkipaikkaa.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Elotie 1, 33470 Ylöjärvi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.