icon_location Tampere, Hämeenkatu 18 / Kauppakatu 3, 33200 Tampere
 • Hae
 • Tampere
 • Tampere
 • Tampereen Hämeenkatu 18 Kauppapaikat

Tampereen Hämeenkatu 18 Kauppapaikat

Hämeenkatu 18 / Kauppakatu 3
icon_location Toimitila: Tampere, Hämeenkatu 18 / Kauppakatu 3, 33200 Tampere

Keskeisellä paikalla oleva liike- ja toimistorakennus sijaitsee Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä.  Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Alun perin arkkitehti August Krookin kaksikerroksiseksi vuosina 1907-1909 suunnittelema jugendtyylinen liikerakennus. Rakennuksen toinen osa sijaitsee Kauppakadun puolella kävelykadun välittömässä läheisyydessä.

Rakennusta on korotettu neljällä kerroksella 1920-luvun lopussa. Nykymuodossaan rakennus edustaa 20-luvun klassismia.

Rakennuksessa on kellarikerroksen lisäksi kuusi maanpäällistä kerrosta. Kohde on liitetty kaukolämpöön, Hämeenkatu 18 puoleisessa rakennuksessa on jäähdytys. Kauppakatu 3:n puoleisissa huoneistoissa on viime vuosina toteutettu modernisointi nykyvaatimusten tasolle.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keskustorille on matkaa noin 100 m. Kiinteistössä ei ole omia parkkipaikkoja. Asiakas- ja vieraspysäköinti tapahtuu kadunvarsipaikoilla tai pysäköintitaloissa. Lähimpiä pysäköintitaloja ovat P-Keskusta ja Sokoksen tavaratalo.

Palvelut

Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kiinteistössä toimii mm. kirjakauppa, sisustus- ja vaateliike, kampaamo, kauneushoitola, laukkukauppa, ravintola, ulkoilu- ja eräkauppa.

Pysäköinti

Kiinteistössä ei ole omia parkkipaikkoja. Asiakas- ja vieraspysäköinti tapahtuu kadunvarsipaikoilla tai pysäköintitaloissa. Lähimpiä pysäköintitaloja ovat P-Keskusta ja Sokoksen tavaratalo.

Vapaat tilat

 • Liiketila – 1. kerros

  Valoisa katutason liiketila.
  • Pinta-ala: 56 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 1. kerros

  Erittäin valoisa ja siisti katutason liiketila. Tilassa on isot ikkunat ja se on muutettavissa pienillä tilaratkaisuilla esim. kampaamoksi.
  • Pinta-ala: 49 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Liiketila 1 56 m2 Vapaa Valoisa katutason liiketila.
Liiketila 1 49 m2 Vapaa Erittäin valoisa ja siisti katutason liiketila. Tilassa on isot ikkunat ja se on muutettavissa pienillä tilaratkaisuilla esim. kampaamoksi.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Hämeenkatu 18 / Kauppakatu 3, 33200 Tampere

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.