
Laadukkaimmankin ravintolan ensivaikutelma syntyy tiloista – siitä, millaisen tunnelman tilat synnyttävät ja miten ravintolamiljöö palvelee asiakkaita. Kolme laaturavintolaa, Farang, Periscope ja Bank kertovat, millainen merkitys tiloilla […]
Laadukkaimmankin ravintolan ensivaikutelma syntyy tiloista – siitä, millaisen tunnelman tilat synnyttävät ja miten ravintolamiljöö palvelee asiakkaita. Kolme laaturavintolaa, Farang, Periscope ja Bank kertovat, millainen merkitys tiloilla […]
Helsingissä yksi asia on varmaa: joulukadun avajaisten yhteydessä talven pimeyteen syttyvät jouluvalot. Ensimmäistä kertaa valot sytytettiin Kluuvikadulle Fazerin kahvilan omistajan toimesta ennen sota-aikaa, ja ensimmäinen […]
Spondan Legendat -kävelykierroksella ihmeteltiin, miten vaikuttavia tiloja ja tarinoita satavuotiaiden arvokohteiden porraskäytäviin ja aulatiloihin kätkeytyy. ”Sisääntulot toimivat aikanaan rakennusten käyntikortteina”, kiteyttää Arkkitehtuurimuseon asiantuntija Petteri Kummala. […]