• Artikkelit
  • Lounasliikuntaa, hybridikokouksia ja makuelämyksiä – Kaartinkaupungin Fabian 21 -kiinteistö tarjoaa yrityksille ykkösluokan palvelut 

Lounasliikuntaa, hybridikokouksia ja makuelämyksiä – Kaartinkaupungin Fabian 21 -kiinteistö tarjoaa yrityksille ykkösluokan palvelut 

Kortteliuudistuksen myötä Unioninkatu 20–21:stä Fabian 21 -kiinteistöksi muuttunut toimitalo hurmaa yritykset monipuolisilla palveluillaan. Talon ja lähialueen yrityksiä palvelevat muun muassa tapahtumatalo Bank ja liikuntakeskus Elixia.

Yritykset panostavat etätyöbuumin jälkeen yhä vahvemmin toimitilojensa palveluihin. Pelkkä työpiste ei enää riitä, vaan toimistolle kaivataan arjen sujuvuutta ja henkilöstön hyvinvointia tukevia palveluita. Arkea rikastavaa ja yhteisöllisyyttä lisäävää työympäristöä hyödynnetään myös yrityskulttuurin vahvistamisessa ja yrityksen johtamisessa.

Monipuoliset palvelut vetävät henkilökunnan etätöistä toimistolle.

Yksi uudenlaisia palveluja tarjoava toimitalo on Helsingin kuumimmassa bisneskeskittymässä sijaitseva Fabian 21.

Kiinteistön pääsisäänkäynti siirtyi vuonna 2022 tehdyn kortteliuudistuksen myötä Unioninkadulta Fabianinkadulle. Nyt vieraita tervehtivät uudistetut aulatilat lounge-alueineen ja aulapalveluineen.

Viihtyisät tilat ja arkea rikastavat palvelut houkuttelevat työntekijät etätöistä takaisin toimistolle. Fabian 21 tarjoaa saman katon alla liikuntaa, ravintolaelämyksiä ja monipuolisia tila- ja tapahtumapalveluita.

Uudistuksessa kiinteistön tiloja muokattiin toimivammiksi ja uusille palveluntarjoajille sopiviksi. Toimistovuokralaisten käytössä ovat nyt poikkeuksellisen laajat kahvila-, ravintola-, kokous-, ja liikuntapalvelut.

Arkea helpottavat lisäksi kiinteistön uudet sosiaalitilat, pyöräparkit ja pyörien pesupaikat sekä lähellä sijaitseva autohalli.

Bank varmistaa arjen sujuvuuden

Kiinteistön kokonaisvaltaisin palveluntuottaja on tapahtumatalo Bank, joka tarjoaa alueen yrityksille kokous-, hybridi- ja tapahtumatiloja sekä korkealaatuisia tarjoiluja aamiaisista istuviin illallisiin ja coctail-tilaisuuksiin asti.

Tapahtumatalo Bank tarjoaa talossa toimiville ja lähialueen yrityksille laadukkaita catering- ja ravintolapalveluita. Tasokas lounasbuffet on avoinna myös ulkopuolisille. Kuva: Shutterstock

”Meiltä saa myös yritysten omissa tiloissa tapahtuvaa catering-palvelua ja vastaamme nopeasti myös muunlaisiin ruoka- tai tilatarpeisiin. Tasokas lounasbuffettimme on avoinna myös ulkopuolisille, Bankin ravintolatoimenjohtaja Mari Luukkonen kertoo. 

Rikas palvelutarjonta avaa uudenlaisia mahdollisuuksia yritysten yhteistyökuvioille.

Lounasbuffetkin nautitaan Bankissa arvokkaissa tunnelmissa, sillä ravintolasalina toimii historiallinen, pieteetillä modernisoitu 1950-luvun pankkimiljöö.

Tapahtumatalolla on käytettävissään noin 3 500 neliötä joustavasti yhdisteltävää tilaa ja 20 erikokoista kokoushuonetta, mikä mahdollistaa isompienkin seminaarien, näytösten tai juhlatilaisuuksien järjestämisen.

Talossa toimivat ja lähialueen yritykset voivat hyödyntää Tapahtumatalo Bankin ja Sisters Studion tarjoamia tiloja näyttävien hybridi- tai livetapahtumien järjestämiseen. Bankin valikoimissa on auditorion lisäksi 20 erikokoista kokoushuonetta.

”Yrityksillä on mahdollisuus vuokrata myös täydenpalvelun auditoriota, joka rakentuu nopeasti streaming-studioksi tai elämykselliseksi tapahtumatilaksi”, Luukkonen sanoo.

Elixia tuo liikettä työpäivään

Fabian 21:een loppuvuonna 2022 muuttanut, Kaartinkaupungin ensimmäinen liikuntakeskus innostaa sekä oman talon väkeä että lähialueen asukkaita liikkumaan. Tarjolla on kuntosalitreeniä, ryhmäliikuntaa ja Personal Training -palveluita.

Uudistetuista 1 158 neliön tiloista löytyy myös monipuolinen toiminnallisen harjoittelun alue, laaja kokoelma aerobiseen liikuntaan sopivia cardiolaitteita ja tyylikkäät saunat. Asiakkaita palvelee myös oma Elixia-shop.

Laadukkailla kuntosali- ja cardiolaitteilla ja viihtyisillä saunatiloilla varusteltu Elixia tekee liikunnan harrastamisen helpoksi. Kuntosalilla voi käydä mihin aikaan päivästä haluaa.

”Missiomme on tehdä liikunnan harrastaminen asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Kuntosalilla tai ryhmätunneilla voi käydä mihin aikaan päivästä haluaa, ennen töitä, lounastauolla tai töiden jälkeen”, Elixian maajohtaja Jussi Raita kertoo.

Elixian palvelut ovat yritysten hyödynnettävissä myös laajemmin. Liikuntakeskus räätälöi mielellään yritysten tarpeisiin työhyvinvointia lisääviä asiakastilaisuuksia, ryhmäliikuntahaasteita tai henkilöstön sporttihetkiä Personal Trainerin kanssa. 

Elixia ideoi mielellään yritysten tarpeisiin erilaisia työhyvinvointia lisääviä sporttihetkiä tai ryhmävalmennuksia. Vierailijoiden käytössä ovat myös monipuoliset ryhmäliikunta- sekä Personal Trainer -palvelut.

Maajohtajan mukaan uudessa keskuksessa parasta ovat sijainti ja tilat.  

”Alueella ei ole ennen ollut omaa liikuntakeskusta ja toimipisteeseen on helppo tulla. Myös tilat ovat toimivat ja asiakkaidemme treenikäyttäytymisen mukaan räätälöidyt. Ryhmäliikunnan suosio on pandemian jälkeen vahvassa kasvussa, joten uusi keskus tulee tarpeeseen ja täydentää hienosti Helsingin ydinkeskustan liikuntapalveluita”, Raita sanoo.

Sijainnista tuli statustekijä – Kaartinkaupunki vetää edelläkävijäyrityksiä! Lue artikkeli>>

Jaa

Kiinnostuitko kiinteistöistämme? Tutustu toimitiloihimme.