icon_location Tikkurila, Lauri Korpisen katu 9, 01370 Vantaa
  • Hae
  • Vantaa
  • Tikkurila
  • Jokiniementie Uudiskohde

Jokiniementie Uudiskohde

Lauri Korpisen katu 9
icon_location Toimitila: Tikkurila, Lauri Korpisen katu 9, 01370 Vantaa

Vastuullisesti toteutettu maamerkki nousee Tikkurilaan – sijainti takaa yrityksille loistavan näkyvyyden ja saavutettavuuden.

Tikkurila, joka on alueena kehittynyt yhdeksi Vantaan suosituimmista toimitilasijainneista, tarjoaa yrityksille loistavat palvelut ja erinomaiset kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla.

Toimitalon suunnittelussa on panostettu vastuullisiin ratkaisuihin ja tilojen muuntojoustavuuteen. Panostamalla myös sisäilman korkeaan laatuun halutaan lisätä toimitilojen viihtyisyyttä ja taata terveelliset työskentelyolosuhteet.

Kiinteistö tuottaa itse uusiutuvaa energiaa omaan käyttöönsä, ja energiatehokkuutta parantaa myös ympäristöystävällisen maalämpöjärjestelmän käyttö. Talon katolle asennetaan uusiutuvaa energiaa tuottavat aurinkopaneelit. Rakennukselle tavoitellaan energiatehokkuusluokka A:ta sekä platinatason LEED-ympäristösertifikaattia.

Kiinteistö on tällä hetkellä täyteen vuokrattu.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Tikkurilan juna-asema, Kehä III, Tuusulanväylä ja Lahdenväylä tarjoavat loistavat kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla liikkuville. Junayhteys lentokentälle 5 minuuttia. Asemalla myös linja-autoasema ja suunnitteilla on Tikkurilan raitiotie.

Palvelut

Tikkurilan juna-aseman ja kauppakeskus Dixin välittömään läheisyyteen valmistuvassa rakennuksessa työskentelevien arkea tukevat myös talon monipuoliset palvelut, kuten iso pyöräparkki ja sen yhteydessä olevat sosiaalitilat sekä parkkihalli sähköautojen latauspisteineen.

Pysäköinti

Toimitilan viereen valmistuva pysäköintihalli noin 600 autolle sekä yli 200 latauspistettä sähköautoille.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Lauri Korpisen katu 9, 01370 Vantaa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.