icon_location Kaartinkaupunki, Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Kaartinkaupunki
Korkeavuorenkatu 45, Helsinki, Kaartinkaupunki

Korkeavuorenkatu 45

icon_location Kaartinkaupunki, Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki
Toimistotalo huippupaikalla, lähellä Esplanadin puistoa

Tämä Helsingin kantakaupungissa sijaitseva nelikerroksinen kiinteistö edustaa myöhäisjugendin arkkitehtonista aikakautta. Helsinkiläinen diplomiarkkitehti Albert Alexander Nyberg suunnitteli rakennuksen vuonna 1912. Vuosien saatossa se on kokenut täyden peruskorjauksen ja muuntunut asuintalosta moderniksi liiketaloksi.

Muutostöissä vanha osa uusittiin tekniikaltaan täysin ja julkisivu pyrittiin säilyttämään alkuperäisessä hengessä. Arkkitehtitoimisto Simo Järvinen & Co suunnitteli kiinteistön sisäpihalle uuden lasiseinäisen lisärakennuksen, joka valmistui vuonna 1984.

Vanhan ja uuden osan erilaisuudella kiinteistölle luotiin kombikonttorirakenne, jossa vanhaan osaan jäi perinteisiä konttorihuoneita, kun taas uuteen osaan sijoittui avarampaa maisemakonttorityötilaa.Kiinteistön kellarissa on vajaa kymmenen autopaikkaa, joihin pääsee autohissillä.

Kaikki keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Alueella on runsaasti ravintoloita, kauppoja, hotelleja ja neuvottelukeskuksia. Edistyksellisiä toimitiloja historiaa huokuvissa, idyllisissä kortteleissa ja sivistyneen rennossa tunnelmassa. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Ydinkeskustasijainti tuo kaikki julkiset liikennevälineet lyhyen kävelymatkan päähän. Q-Park Erottajan pysäköintihallin sisään- /uloskäynti on naapurikiinteistössä.

Palvelut

Kaikki ydinkeskustan palvelut helposti saatavilla.

Pysäköinti

Q-Park Erottajan pysäköintihallin sisään- /uloskäynti on naapurikiinteistössä.

Video

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.