icon_location Kilo, Kutojantie 2, 02630 Espoo
 • Hae
 • Espoo
 • Kilo
 • Kilon Ritari
Kutojantie 2, Espoo, Kilo

Kilon Ritari

Kutojantie 2
icon_location Toimitila: Kilo, Kutojantie 2, 02630 Espoo

Toimivat tilat Kilon toimistoalueella! Tämän toimitilakiinteistön palvelut sekä saavutettavuus ovat erinomaiset.

Kilon Ritarina tunnettu kiinteistö sijaitsee kivenheiton päässä Turunväylän ja Kehä II:n risteyksestä, joten pääväylille pääsee nopeasti. Työmatkansa autoilevalle on hyvät pysäköintialueet. Tänne pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä: 800 metrin päässä kiinteistöstä sijaitsee Keran asema, läheltä kulkee useita bussilinjoja ja Espoon yksi vilkkaimmista taksitolpista on aivan kiinteistön edessä. Kiinteistössä on yhteiset suihku- ja pukeutumistilat mm. pyörällä töihin tuleville. A-talon aulaan voidaan tarvittaessa järjestää aulapalvelutoiminto.

Kauppakeskus Granin monipuoliset palvelut Kauniaisissa ovat aivan kivenheiton päässä. Löydät Granista hyvät ruokakaupat ja Alkon, leppoisia ruokapaikkoja sekä useita palveluita hyvinvoinnista ja kauneudesta.

Kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut ovat 10 minuutin ajomatkan päässä. Kattavasta tarjonnasta löytyy lukuisia lounasravintoloita, ruokakauppoja, terveys- ja liikuntapalveluita, sekä tasokas hotelli.

Kiinteistön toimistotilat ovat muokattavissa käyttäjien tarpeisiin sopiviksi.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kilon Ritari sijaitsee Espoon Kilossa Nihtisillan työpaikka-alueella, Turun moottorien ja Kehä II:n risteysalueen välittömässä läheisyydessä. Etäisyys Kauniaisten keskustaan on noin 1,5 km ja Turunväylän liittymään noin 0,5 km. Keran rautatieasema on 0,8 km päässä. Espoon yksi vilkkaimmista taksitolpista sijaitsee aivan kiinteistön vieressä. Kohteessa on hyvät pysäköintialueet.

Pysäköinti

Kohteessa on laajat ja monipuoliset pysäköintialueet.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 5. kerros

  Ylimmän kerroksen hyväkuntoinen toimistotila, jossa on yhdistetty 872 + 541 m². Avotoimistotila tarjoaa mahdollisuuksia käyttötarkoituksen mukaan. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.
  • Pinta-ala: 1413 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Ylimmän kerroksen hyväkuntoinen ja avara toimistotila. Avotoimistotila tarjoaa mahdollisuuksia käyttötarkoituksen mukaan. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.
  • Pinta-ala: 872 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Hyväkuntoinen vapaa tila, jossa on pääosin toimistohuoneita. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.
  • Pinta-ala: 570 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Ylimmän kerroksen hyväkuntoinen ja avara toimistotila. Avotoimistotila tarjoaa mahdollisuuksia käyttötarkoituksen mukaan. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.
  • Pinta-ala: 541 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 5 1413 m2 Vapaa Ylimmän kerroksen hyväkuntoinen toimistotila, jossa on yhdistetty 872 + 541 m². Avotoimistotila tarjoaa mahdollisuuksia käyttötarkoituksen mukaan. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.
Toimistotila 5 872 m2 Vapaa Ylimmän kerroksen hyväkuntoinen ja avara toimistotila. Avotoimistotila tarjoaa mahdollisuuksia käyttötarkoituksen mukaan. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.
Toimistotila 4 570 m2 Vapaa Hyväkuntoinen vapaa tila, jossa on pääosin toimistohuoneita. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.
Toimistotila 5 541 m2 Vapaa Ylimmän kerroksen hyväkuntoinen ja avara toimistotila. Avotoimistotila tarjoaa mahdollisuuksia käyttötarkoituksen mukaan. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Kutojantie 2, 02630 Espoo

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.