• Artikkelit
  • Sponda mukana Slushin rinnakkaistapahtuma ReCoTechissa

Sponda mukana Slushin rinnakkaistapahtuma ReCoTechissa

Slushin virallinen rinnakkaistapahtuma ReCoTech järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Sponda on mukana etsimässä uusia ideoita ja kumppaneita.

Kiinteistö- ja rakennusalan konkarit ja digiajan uudet tulokkaat kohtaavat Slushin virallisessa rinnakkaistapahtumassa ReCoTechissa marraskuun lopulla Helsingin Messukeskuksessa. Siinä missä Slush on koko kymmenvuotisen olemassaolonsa aikana yhdistänyt kasvuyritykset merkittävimpiin kansainvälisiin vaikuttajiin, sijoittajiin ja mediaan, ReCoTech tekee saman kiinteistö- ja rakennusalalla (KIRA-alalla).

Alan toimijoiden yhteistyössä järjestämän tapahtuman tavoitteena on synnyttää uusia kumppanuuksia ja ideoita törmäyttämällä kiinteistöalan kärkitoimijoita startup-yritysten kanssa. Sponda on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

Digitalisaatiolla eteenpäin

Rakennetun ympäristön tulevaisuutta luotaavan tapahtuman keskeinen fokus on etenkin digitalisaation edistämisessä KIRA-alalla sekä sen tarjoamien uusien mahdollisuuksien löytämisessä.

”Kiinteistöala on monien muiden toimialojen tavoin nopeassa murroksessa digitalisaation ja työelämän muutoksen takia, ja me Spondalla haluamme olla mukana tuon kehityksen kärjessä. ReCoTechista toivomme löytävämme uusia kumppanuuksia ja ideoita asiakkaidemme menestyksen tukemiseen omilla toimitiloillamme”, Spondan yrityssuunnittelujohtaja Pia Arrhenius kertoo.

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävään tapahtumaan on ilmoittautunut 50 startup-yritystä ja lähes kolmekymmentä KIRA-alan kärkitoimijaa. Tilaisuus alkaa aamiaisseminaarilla, jossa keskustellaan alan tulevaisuudesta, tämän jälkeen paneelikeskustelussa tartutaan digitalisaatioon sekä työn murrokseen ja lopuksi Speed Meets -pikatapaamisissa startupeilla on mahdollisuus tavata johtavien KIRA-yritysten päättäjiä ja esitellä heille omia bisnesideoitaan. 

Speed Meeteistä uusia ideoita

Sponda osallistuu paneelikeskustelun lisäksi Speed Meetteihin, ja Spondan kalenteri täyttyikin nopeasti startupien pikatapaamisista. Pia Arrhenius odottaa Speed Meeteiltä uusia, käyttökelpoisia ideoita:

”Alalla on viime vuosina syntynyt todella mielenkiintoisia uusia bisnesideoita ja rohkeita yrityksiä, ja toivonkin että löydämme ReCoTechista sellaisia startupeja, joiden kanssa voisimme yhteistyössä ottaa seuraavan askeleen kohti tulevaisuuden toimitilojen rakentamista.”

ReCoTechin järjestävät RAKLI, Green Building Council Finland, HESA-SAFA, Kira-digi ja Rics. Yhteistyökumppaneina toimivat Spondan lisäksi Granlund, Newsec, Fira, Ramboll ja Senaatti.

Kuva: Junnu Lusa

Julkaistu 29.11.2017

Jaa