• Julkaisut
  • Sponda valitsi DTZ Finlandin vuoden toimitilavälittäjäksi

Sponda valitsi DTZ Finlandin vuoden toimitilavälittäjäksi

Sponda Oyj
Lehdistötiedote
14.2.2014 klo 13:20

Sponda valitsi DTZ Finlandin vuoden toimitilavälittäjäksi

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj palkitsi DTZ Finland Oy:n vuoden 2013 toimitilavälittäjän kunniamaininnalla. Sponda jakoi palkinnon nyt jo kuudennen kerran.

Spondan liiketoimintajohtaja Ossi Hynynen totesi palkitsemistilaisuudessa aktiivisen ja tuloksellisen yhteistyön tuoneen palkinnon DTZ Finlandille, joka kuuluu pääkaupunkiseudun suurimpiin alan yrityksiin.

— Meillä on aktiivinen viiden hengen tiimi hoitamassa toimitilavuokrausta. Onnistumiset toimisto-, logistiikka- ja liiketilojen vuokraamisessa johtivat viime vuonnakin hyvään tulokseen. Erityisesti retail-yhteistyö Spondan kanssa on tuonut merkittävää tulosta, DTZ Finlandin osakas, vuokraustoiminnan johtaja Hanna Lamadon taustoittaa.

Vuosi 2013 vaati välittäjiltä Lamadonin mukaan todella tiukkaa työtä. DTZ sai aktiivisella otteellaan solmituksi vuoden aikana yli 80 uutta sopimusta. Töitä riittää tänäkin vuonna, sillä pääkaupunkiseudulla on yhä miljoona toimistotilaneliötä tyhjillään.

Lamadon toteaa markkinoiden piristyneen alkuvuodesta. Yritykset ovat laman aikana padonneet toimitilatarpeitaan. Kun talous lähtee nousuun, tilat alkavat täyttyä. Tammikuu on tuonut alalle selvää säpinää.

DTZ Finland Oy on toiminut nykyisellä nimellään kymmenen vuotta, mutta itse yritys on perustettu jo vuonna 1992, silloin nimellä Kauppahuone DJP. DTZ-brändi tuli sateenvarjoksi yhtiölle Kauppahuoneen ja Estimatumin yhdistyttyä 2004. Suomessa yhtiön omistavat seitsemän partneria, ja sen perustajia ovat Pekka Piironen, Arno Jaulas ja Raul von Denffer.

Toimitilavälittäjät muodostavat Spondalle merkittävän sidosryhmän, joka tukee yhtiön vuokraustoimintaa tarjoamalla yhden lisäkanavan asiakaskontaktien luomiseen. Palkitsemalla vuosittain yhden yhteistyökumppaneistamme menestyksekkäästä toiminnasta haluamme osoittaa arvostuksemme toimitilavälittäjien tärkeää työtä kohtaan osana Spondan vuokraustoimintaa.

Sponda Oyj

Lisätietoja: Ossi Hynynen, liiketoimintajohtaja, Sijoituskiinteistöt, puh.
0400-701 030

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,3 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,4 miljoonaa neliömetriä.