Mihin vastuullisuutemme perustuu?

Edelläkävijyys vaatii pitkätähtäimistä ja koko organisaation läpileikkaavaa vastuullisuustyötä – halua tehdä asioita jatkuvasti paremmin.

1.

Olemme tunnistaneet olennaisuusanalyysin kautta ne vastuullisuuteen liittyvät asiat, jotka tuovat lisäarvoa sidosryhmillemme sekä ympäristölle.

2.

Työtämme ohjaa eettinen toimintaohjeemme, Code of Conduct. Edellytämme ohjeistuksen noudattamista myös sidosryhmiltämme.

3.

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja noudatamme YK:n Global Compactin kymmentä vastuullisuusperiaatetta.

4.

Kaikki kiinteistöjämme koskevat ratkaisut on tehty vastuullisuuden ja energiatehokkuuden näkökulmasta. Teemme säännöllisiä energia-auditiointeja.

5.

Kehitämme tulevaisuuden toimitilaratkaisuja omissa coworking-tiloissamme. Osallistumme aktiivisesti tutkimus- ja kehitystyöhön alan järjestöissä.

6.

Henkilöstömme koostuu alan parhaista osaajista. Panostamme heidän koulutukseensa ja valitsemme kumppaneiksemme vain vastuullisia yrityksiä.

7.

Haemme kohteillemme kansainvälisiä LEED® tai BREEAM® ympäristösertifiointeja sekä käytönaikaisia BREEAM® In-Use-sertifiointeja.

8.

Olemme luoneet asiakkaillemme konkreettisia vastuullisuustyökaluja, muun muassa energiatehokkuus– ja ympäristökumppanuusohjelman.

9.

Hyödynnämme peruskorjaus- ja uudiskohdehankkeissa omaa erittäin energiatehokkaiden toimistojen suunnitteluohjeistusta.

10.

Tavoitteemme ovat kunnianhimoiset. Raportoimme vuosittain vastuullisuustyössä edistymisestämme.