icon_location Sörnäinen, Sörnäistenkatu 2, 00580 Helsinki
 • Hae
 • Helsinki
 • Sörnäinen
Sörnäistenkatu 2, Helsinki, Hermanni

Sörnäistenkatu 2
icon_location Toimitila: Sörnäinen, Sörnäistenkatu 2, 00580 Helsinki

Moderni, ympäristöystävällinen ja työviihtyvyyttä lisäävä punatiilinen toimitalo Sörnäisten ytimessä. Kiinteistöllä on lisäksi BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti.

Talossa on panostettu työviihtyvyyteen. Aulapalvelu, kuntosali ja neuvottelutilat helpottavat arkea. Kiinteistössä on myös oma leipomo-lounaskahvila alueen laajan ravintola- ja kahvilatarjonnan lisäksi.

Talo on rakennettu erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle Sörnäisten ja Kalasataman metroasemien läheisyyteen. Hämeentieltä pääsee busseilla ja raitiovaunuilla helposti eri puolille pääkaupunkiseutua. Omasta parkkihallista noustaan suoraan toimistokerroksiin.

Sörnäisissä on elämän maku ja aito stadilainen fiilis säilynyt paremmin kuin missään muualla. Ajan saatossa se on kasvanut urbaaniksi ja trendikkääksi alueeksi, jossa on hyvä elää ja tehdä töitä.

Minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Teurastamon alue, kulinaristinen keskittymä, jossa ravintolantoiminnan lisäksi pannaan olutta, tislataan viskiä ja hakataan pihvejä. Kivenheiton päässä sijaitsee myös festivaaleistaan tuttu Suvilahden alue ja kauppakeskus REDI.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kohteeseen on helppo saapua julkisin kulkuyhteyksin. Sörnäisten ja Kalasataman metroasemat sijaitsevat lähietäisyydellä. Myös alueen muut joukkoliikenneyhteydet ovat erinomaiset: Hämeentieltä pääsee busseilla ja raitiovaunuilla helposti eri puolille pääkaupunkiseutua.

Palvelut

Asiakkaita palvelee kiinteistön lounasravintola. Lähistöllä on myös muita lounaspaikkoja. Sörnäisten alueen peruspalvelut ovat kattavat ja lyhyellä kävelyetäisyydellä kohteesta.

Pysäköinti

Talon käyttäjiä palvelee oma parkkihalli, josta pääsee nousemaan portaita suoraan toimistokerroksiin.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 5. kerros

  Valoisaa ja avaraa toimistotilaa keskeisellä paikalla. Tila on pääosin avotoimistoa, jonka mukavuutta lisää huoneilmanjäähdytys.
  • Pinta-ala: 1769 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Valoisa ja avara toimistotila keskeisellä paikalla.
  • Pinta-ala: 574.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Sörnäistenkatu 2, Helsinki, Hermanni

  Toimistotila – 2. kerros

  Valoisa ja avara toimistotila keskeisellä paikalla. Tilaan on sisäänkäynti myös maantasolta.
  • Pinta-ala: 535 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 5 1769 m2 Vapaa Valoisaa ja avaraa toimistotilaa keskeisellä paikalla. Tila on pääosin avotoimistoa, jonka mukavuutta lisää huoneilmanjäähdytys.
Toimistotila 4 574.5 m2 Vapaa Valoisa ja avara toimistotila keskeisellä paikalla.
Toimistotila 2 535 m2 Vapaa Valoisa ja avara toimistotila keskeisellä paikalla. Tilaan on sisäänkäynti myös maantasolta.

Video

Tietoja alueesta

 • icon_trainJoukkoliikenne
 • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Sörnäistenkatu 2, 00580 Helsinki

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.