icon_location Puotinharju, Turunlinnantie 14, 00930 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Puotinharju
Turunlinnantie 14, Helsinki, Puotinharju

Turunlinnantie 14

icon_location Puotinharju, Turunlinnantie 14, 00930 Helsinki
Toimisto- ja liikekiinteistön keskeinen sijainti Itäkeskuksessa takaa yrityksellesi sekä hyvän saavutettavuuden että näkyvyyden.

Kauppakeskus Itiksessä on useita päivittäistavarakauppoja ja erikoisliikkeitä, joiden myötä päivittäiset asioinnit hoituvat sujuvasti ja mutkattomasti lounastauolla tai kotimatkalla.Työntekijöiden jokapäiväinen arki helpottuu myös loistavien yhteyksien ansiosta. Tänne on helppo tulla niin bussilla kuin metrolla. Itä-Helsingin liikenteen solmukohdasta pääsee myös runkolinja 550:n kyytiin ja lentokenttäbussiin. Ajoaika tänne Helsingin keskustasta on vartti. Myös pysäköinti on vaivatonta, sillä Itäkeskuksessa on tarjolla useita pysäköintialueita.

Kohteen vieressä sijaitsee kauppakeskus Itis ja sen monipuoliset palvelut. Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluvassa Itiksessä on yli 120 myymälää, yli 50 palvelua ja kymmeniä ravintoloita sekä kahviloita.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistölle on loistavat julkiset kulkuyhteydet. Itäkeskuksen metroaseman sisäänkäynti sijaitsee aivan kiinteistön vieressä. Helsingin keskustasta Itäkeskukseen aikaa menee sekä metrolla että autolla noin vartti.

Palvelut

Kohteen vieressä sijaitsee kauppakeskus Itis.

Pysäköinti

Itäkeskuksessa on tarjolla useita pysäköintialueita, mm. Itäkeskuksen metropysäköinnissä on 450 parkkipaikkaa.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Turunlinnantie 14, 00930 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.