icon_location Lassila, Pronssitie 1, 00440 Helsinki
  • Hae
  • Helsinki
  • Lassila

Pronssitie 1
icon_location Toimitila: Lassila, Pronssitie 1, 00440 Helsinki

Toimistokiinteistö sijaitsee Helsingissä Lassilan kaupunginosassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. 

Kiinteistöstä löytyy terassi, kokous- ja saunatilat, neuvotteluhuoneita sekä koulutustila. Henkilöstöravintola palvelee työntekijöitä ja lähistöllä on myös muita lounaspaikkoja. Pohjois-Haagan aseman vieressä on useita päivittäistavarakauppoja sekä muita palveluja. Lisäksi alue tarjoaa hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Lähistöllä on lounaspaikkoja ja Pohjois-Haagan aseman läheltä löytyy päivittäistavarakauppoja sekä muita palveluja.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistölle on lyhyt matka Kehä I:ltä, Hämeenlinnan väylältä ja Vihdintieltä. Pohjois-Haagan juna-asema on vain 5 min. kävelymatkan päässä. Lukuisat bussilinjat palvelevat talon työmatkalaisia.

Palvelut

Kiinteistössä toimii henkilöstöravintola. Lähistöllä on myös muita lounaspaikkoja. Pohjois-Haagan aseman läheltä löytyy päivittäistavarakauppoja sekä muita palveluja.

Pysäköinti

Kiinteistön autohallissa on 35 vuokrattavaa autopaikkaa ja Lassi-Parkki Oy:ssä on 47 vuokrattavaa autopaikkaa. Kadun varrella ja Pohjois-Haagan juna-aseman ympäristössä on lyhytaikaiseen asiointiin tarkoitettuja maksuttomia autopaikkoja.

Tietoja alueesta

  • icon_trainJoukkoliikenne
  • icon_restaurantRavintolat

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta? Pronssitie 1, 00440 Helsinki

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.