• Artikkelit
  • Sponda uudistaa kiinteistöjensä johtamisen palveluja yhdessä Colliers International Finlandin kanssa

Sponda uudistaa kiinteistöjensä johtamisen palveluja yhdessä Colliers International Finlandin kanssa

Helmikuussa 2021 Spondan toimitilakiinteistöjen johtamisen palvelut uudistuvat, kun Colliers International Finland ottaa vetovastuun Spondan noin miljoonan neliömetrin kiinteistöjen manageerauksesta.

Sponda ja Colliers International Finland solmivat valtakunnallisen yhteistyösopimuksen, jonka selkeänä päämääränä on nostaa asiakkaat keskiöön panostamalla markkinoiden parhaaseen asiakaskokemukseen sekä kiinteistöjen laadukkaaseen ylläpitoon ja niiden arvojen maksimoimiseen. Sopimus pitää sisällään muun muassa kiinteistöjohtamisen palvelut, vuokranhallinto- ja projektinjohtopalvelut sekä kiinteistöjen vastuullisuus-, energia- ja ympäristöpalvelut.

”Yhteistyösopimuksen avulla pystymme Colliers International Finlandin kanssa vahvistamaan kiinteistöjen ylläpidon laatua ja kehittää palvelujamme uudistuneen strategiamme mukaisesti”, Spondan kiinteistöhallintojohtaja Markus Nieminen kertoo.

Spondan kiinteistöhallintopäällikkö Markus Niemisen mukaan yhteistyösopimus Colliers International Finlandin kanssa vahvistaa kiinteistöjen ylläpidon laatua ja kehittää palveluja uuden strategian mukaisesti.

Asiakaskokemus edellä

Colliers International Finlandin asiakaspäällikkö Jaakko Harnon mukaan laajentuvan yhteistyön avulla voidaan varmistaa se, että kiinteistöistä vastaa sitoutunut huipputiimi ja motivoituneet kiinteistöpäälliköt.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu, joka perustuu kiinteistöjen ennakoivaan ylläpitoon ja nopeaan reagointiin vikatilanteissa on kaiken perusta.

”Ensiluokkainen asiakaspalvelu, joka perustuu kiinteistöjen ennakoivaan ylläpitoon ja nopeaan reagointiin vikatilanteissa on kaiken perusta. Haluamme olla entistä aktiivisemmin läsnä asiakasrajapinnassa ja lupauksemme onkin avoimen ja proaktiivisen viestinnän avulla pitää asiakkaamme ajan tasalla ja entistä paremmin tietoisina kiinteistön tilanteesta”, Harno kiteyttää.

Colliers International Finlandin asiakaspäällikkö Jaakko Harnon mukaan laajentuvan yhteistyö varmistaa sen, että kiinteistöistä vastaa sitoutunut huipputiimi ja motivoituneet kiinteistöpäälliköt.

Ympäristövastuullista panostusta

Laajentuneeseen yhteistyöhön kuuluu myös vahva panostus vastuullisuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen, mikä takaa turvalliset ja terveelliset tilat kaikille Spondan kiinteistöjen käyttäjille.

Tavoitteena on esimerkiksi kiinteistöjen energian ja veden kulutuksen vähentäminen, kierrätysasteen parantaminen yhdessä asiakkaiden kanssa, siirtyminen 100% vihreään sähköön sekä hiilijalanjäljen pienentäminen ja hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä.

Jaa