• Julkaisut
  • Spondan Mothership of Work viettää avajaisia 10.3.2016

Spondan Mothership of Work viettää avajaisia 10.3.2016

Sponda Oyj           
Lehdistötiedote
10.3. klo 09:00

Spondan Mothership of Work viettää avajaisia 10.3.2016

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj avasi 1.2.2016 uudenlaisen, Suomessa ainutlaatuisen käyttäjälähtöisen palvelukonseptin Helsingin keskustaan, osoitteeseen Pieni Roobertinkatu 9.

MOW (Mothership of Work) viettää avajaisiaan tänään 10.3.2016. Lehdistö on tervetullut lehdistötilaisuuteen klo 15.30.

MOW (Mothership Of Work) on yhteisöllinen cowork-hub freelancereille ja yrityksille. MOWn monipuoliset, työtä helpottavat ja yhteisöllisyyttä vahvistavat tilat ja palvelut on kehitetty yhdessä kohderyhmän kanssa, heidän tarpeistaan.

”Pienet, kunnianhimoiset luovan työn tekijät kaipaavat yhteisön tukea ja arkea helpottavia palveluita. Mothership of Work on räätälöity kokonaan tälle Suomen talouden kannalta merkittävälle joukolle”, kertoo Pia Arrhenius, Spondan yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja. ”Halusimme luoda palvelukonseptin, joka on paitsi helppo ja joustava, myös yhteisöllinen ja palvelee tämän ryhmän tarpeita”, Arrhenius jatkaa.

MOWssa pienet yritykset voivat saada suuren yrityksen muskelit

Mothership of Work tarjoaa vuokralaiselle työpisteen lisäksi nettiyhteyden, it-tuen ja monikäyttöiset tilat ja lisäpalvelut. MOWsta löytyvät niin terveys- ja hyvinvointipalvelut, kirjanpito- ja taloushallintopalvelut kuin lakipalvelutkin.

MOWssa hyödynnetään viimeisintä teknologiaa niin esitys- ja talotekniikassakin. Jäsenten oma MOW-mobiilisovellus helpottaa asukkaiden välistä yhteydenpitoa sekä työn ja tekijöiden törmäyttämistä.

Tunnelmajohtajan roolissa toimii MOW Host, joka auttaa asukkaita muuttamaan, viihtymään ja löytämään toisensa. MOWssa ei vaadita vuokrakuutta ja vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Kuusikerroksisessa, yli 2 000 neliön rakennuksessa voi työskennellä jopa 250 henkilöä erilaisissa avotiloissa, kirjastossa, kahvilamaisissa loungeissa tai suljetuissa projekti- ja toimistotiloissa. Ravintoloitsija Kim Heiniö on avannut rakennuksen alakertaan uuden ravintolan, The Messin.

”Työelämän murros muuttaa työn tekemisen tapoja. Niinpä cowork-tiloja perustetaankin kovaa vauhtia eri puolilla maailmaa. Suomessa tarjonta on ollut vähäistä tässä laajuudessa ennen Mothership of Workia. Toimistobisneksen markkinajohtajana Sponda haluaa olla etunojassa kehittämässä toimitilapalveluja ja -tarjontaa vastaamaan tähän kansainväliseen trendiin”, Arrhenius sanoo.

Konseptin on Spondan kanssa yhteistyössä suunnitellut +1 Agency.

Sponda Oyj

Lisätiedot: Pia Arrhenius, yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 527 4462

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,7 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,9 miljoonaa neliömetriä.
            
Liitteet:

Release attachment: