• Julkaisut
  • Spondan energiatehokkuusohjelma jälleen pohjoismaista kärkijoukkoa

Spondan energiatehokkuusohjelma jälleen pohjoismaista kärkijoukkoa

Sponda Oyj               
Lehdistötiedote      
26.10.2016 klo 10:45
 

Spondan energiatehokkuusohjelma jälleen pohjoismaista kärkijoukkoa

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda säilytti erinomaisen A- tason vuosittaisessa CDP Climate -arvioinnissa. Tulos kuuluu parhaaseen Leadership -tasoon. Spondan tulos oli Suomen paras ja Pohjoismaiden kärkijoukossa luokassa Financials.

”Tulos on osoitus siitä, että Spondan energiatehokkuusohjelman toimenpiteet sekä ilmastoriskien ja mahdollisuuksien hallinta ovat erinomaista tasoa. Tämä kannustaa meitä jatkamaan kiinteistöjen energiatehokkuusohjelmaa yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Haluankin kiittää kumppaneitamme hyvässä yhteistyössä saavutetusta tuloksesta,” Spondan ympäristövastuupäällikkö Hannamari Koivula sanoo.

Arviointi perustuu maailmanlaajuiseen kyselyyn, johon vastasi tänä vuonna 1 089 yritystä. Suomesta kyselyyn vastasi tänä vuonna 42 yritystä. Sponda osallistui CDP-arviointiin jo viidennen kerran.

”On hienoa, että yhä useammat suomalaiset yritykset lähtevät mukaan kansainväliseen ympäristöraportointiin. Tämä raportointi tukee ympäristövastuumme jatkuvaa kehittämistä pitkällä tähtäimellä,” Hannamari Koivula jatkaa.

Voittoa tavoittelemattoman ja riippumattoman CDP Climate -raportoinnin tulokset antavat sijoittajille läpinäkyvän ja vertailukelpoisen arvion yritysten toiminnasta hallita ja vähentää ilmastopäästöjä. CDP edustaa 827 institutionaalista sijoittajaa, joiden hallinnassa on 100 000 miljardin euron omaisuus maailmanlaajuisesti.

Sponda Oyj

Lisätietoja: Hannamari Koivula, ympäristövastuupäällikkö, puh. 040 581 9921

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,7 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.