• Julkaisut
  • Spondan coworking-hub MOW koetaan innostavana työympäristönä

Spondan coworking-hub MOW koetaan innostavana työympäristönä

Sponda Oyj               
Lehdistötiedote      
02.11.2016 klo 11:00

Spondan coworking-hub MOW koetaan innostavana työympäristönä 

Spondan coworking-hubi Mothership of Workissa tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan MOW on innostava ja erilaiset työskentelytarpeet huomioon ottava uuden ajan toimitilaympäristö. Vastaajista 97 prosenttia oli sitä mieltä, että MOWn tilat sopivat hyvin heidän työskentelytarpeisiin ja 95 prosenttia pitää MOWta innostavana paikkana tehdä työtä. Asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin MOWn vuokralaisten keskuudessa syyskuussa 2016.

”Olemme todella iloisia siitä, että vuokralaiset ovat ottaneet MOWn näin hienosti vastaan. Olemme onnistuneet luomaan erilaisen ja inspiroivan työympäristön avaimet käteen periaatteella. Tästä on hyvä jatkaa MOWn kehittämistä yhdessä MOWlaisten kanssa,” tunnelmajohtaja Nina Ruotsalainen iloitsee.

”MOWn vahvuus on rento ja yhteisöllinen tunnelma yhdistettynä viihtyisiin tiloihin. Tänne kutsuu mielellään asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Paras coworking-tila Helsingissä,” kertovat MOWlaiset Kamonin Monica Jalonen ja Kati Harki.

Nettosuositteluindeksiksi (NPS) MOW sai 73, joka on erinomainen. Kiitosta kyselyssä saa myös MOWn sisustus ja design. Peräti 92 prosenttia vastaajista kertoo pitävänsä siitä. Lähtökohtana sisustuksessa on ollut luoda työskentely-ympäristö, jossa ihmiset voivat inspiroitua ja vaalia yhteisöllisyyttä yli yritysrajojen. Vastaajista 80 prosenttia viihtyy paremmin MOWssa kuin perinteisessä toimistossa.

”Yrityksemme perustettiin suunnilleen samoihin aikoihin kuin MOW valmistui. MOW on ollut meille samaan aikaan joustava, luova ja luonteva toimintaympäristö sekä myös olennainen osa liiketoimintaamme. Olemme saaneet yhteisöstä projekteja että osaajia projekteihimme,” MOWlainen CEO Helsingin Ville Toriseva sanoo.

Avoimien lounge-tilojen ja tapahtumatila Areenan lisäksi talosta löytyy 13 uniikkia kokoushuonetta, puhelinkoppeja sekä suojaisia ja hiljaisia huoneita. Talosta löytyy paljon taidetta kustomoiduista kuvituksista koko seinän peittäviin graffitimuraaleihin. Ilmassa leijailee tuoreen kahvin ja vastapaahdetun popcornin tuoksu.

MOWssa järjestetään erilaisia, yhteisöllisiä tapahtumia, kuten aamujoogaa, cupping-sessioita, pitching-treffejä, hackathoneja, sparrausklubeja, lautapeli-iltoja ja tietenkin afterwork-hengailut aina perjantaisin. Tapahtumien lisäksi talo tarjoaa kattavan setin lisäpalveluita, kuten IT-tuen ja kokonaan uudelleen mietityt työterveyspalvelut. Apua on tarjolla myös talousasioihin, kirjanpitoon ja pienyritysten lakiasioihin.

MOW on Spondan kehittämä yhteisöllinen coworking-tila luoville tekijöille ja yrityksille Helsingin keskustassa Pieni Roobertinkatu 9:ssä. MOWn monipuoliset tilat on suunniteltu yhdessä kohderyhmän kanssa. MOW valittiin keväällä 2016 Suomen parhaaksi toimitilaksi Nordic Startup Awards -kilpailussa.


Sponda Oyj

Lisätietoja: Nina Ruotsalainen, MOWin tunnelmajohtaja, puh. 040 765 9387

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,7 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.

Release attachment: