• Julkaisut
  • Spondan Citycenter houkuttelee uusia brändejä ­– Digital Nature tuo muumitarinat kauppakeskukseen

Spondan Citycenter houkuttelee uusia brändejä ­– Digital Nature tuo muumitarinat kauppakeskukseen

Sponda Oy                               Lehdistötiedote             25.11.2021 klo 8.00

Spondan Citycenter houkuttelee uusia brändejä ­– Digital Nature tuo muumitarinat kauppakeskukseen

Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö Sponda on solminut sopimuksen Digital Naturen kanssa interaktiivisen taidekokonaisuuden avaamisesta Spondan omistamaan Citycenter-kauppakeskukseen Helsingin keskustaan.

Digital Nature on laatinut Spondan kanssa sopimuksen Citycenterin 1500 neliön kokoisista liiketiloista, jotka Digital Naturen luomat digitaaliset ja interaktiiviset sisällöt muuntavat viihteen ja taiteen näyttelyksi. Keväällä 2022 avautuvan immersiivisen taidenäyttelyn päätähtiä ovat rakastetut Muumi-hahmot, joiden maailmaan kävijät pääsevät tutustumaan taide-elämyksessä, joka rakennetaan animaation, projektorien sekä audiolaitteiden avulla. Mukaansatempaava näyttely on ensimmäinen laatuaan ja tuo uutta eloa ja houkuttavuutta Helsingin ydinkeskustaan, lisäten samalla Citycenterin bränditarjontaa.

Digital Naturen ohella kauppakeskukseen on saapunut muitakin uusia brändejä. Luontaistuotemyymälä Life allekirjoitti sopimuksensa vastikään. Kauppakeskuksen uudet sopimukset ja kasvanut kävijämäärä ovat osoitus kaupankäynnin elpymisestä Helsingin keskustassa.

”Digital Naturen strategia on olla läsnä kaupunkien parhailla liikepaikoilla ja tähän vaatimukseen Citycenter on Helsingissä paras mahdollinen. Meillä on vahva visio tulevaisuuden kauppakeskuksista ja muista julkisista tiloista, joihin asiakkaat eivät tule vain shoppailemaan vaan nauttimaan elämyksestä yhdessä ystäviensä ja perheidensä kanssa”, sanoo Digital Naturen toimitusjohtaja ja perustajajäsen Mikko Honkakorpi.

Olemme erittäin iloisia saadessamme Digital Naturen vuokralaiseksi Citycenterkauppakeskukseemme. Innovatiivisten kumppaneiden kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä, sillä he tuovat uusia ja mielenkiintoisia konsepteja kauppakeskuksiimme. Uskomme vahvasti elämyksellisyyteen kauppakeskuksissamme – fyysisen sekä virtuaalisen maailman yhdistämisestä Digital Nature onkin oiva esimerkki. Tuoreet konseptit elävöittävät tiloja ja tiedämme, että asiakkaat arvostavat elämyksiä yhtä paljon kuin laatubrändien liikkeitä. Kehittämällä kauppakeskuskonseptejamme ja tuomalla mielenkiintoisia edelläkävijä-brändejä kauppakeskuksiimme kehitämme samalla kaupunkikeskustojen vetovoimaisuutta”, sanoo Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal.

Uusien kauppakeskustoimijoiden ohella Citycenterin toimistotiloihin muuttavat loppuvuoden ja ensi vuoden aikana teknologia- ja kuljetusyritys Budbee, Kustannus Oy Duodecim ja verkkosivuanalytiikkapalveluita tarjoava Leadfeeder. Sponda on vuokrannut Citycenterin toimitiloja viimeisen kuluneen vuoden aikana yhteensä yli 10 000 neliömetriä, mikä on osoitus huippulaatuisen toimitilan kysynnän kasvusta.

Pinta-alaltaan 46 720 neliömetrin Citycenter sijaitsee Helsingin päärautatieasemaa vastapäätä Keskuskadulla ja on yksi Helsingin näkyvimmistä ja tunnetuimmista kiinteistöistä. Sponda on investoinut Citycenteriin vuosien varrella merkittävästi, ja jatkaa aktiivista sijoitusohjelmaansa kehittääkseen ydinkeskustan toimitila-asiakkaita ja kuluttajia palvelevaa kiinteistöään. Citycenter tarjoaa prime-tason toimitilaa ja laajan valikoiman erilaisia kaupallisia ja hyvinvointiin liittyviä palveluita, kuten ravintola-, terveydenhuolto- ja pankkipalvelut.

Sponda Oy

Lisätietoja: Anita Riikonen, markkinointi- ja brändipäällikkö,
puh. 040 833 3804, anita.riikonen@sponda.fi

Sponda Oy on Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö, joka on erikoistunut toimitilakiinteistöjen omistamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja vuokraamiseen Suomen suurimmissa kaupungeissa. Sponda luo aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä asiakaslähtöisillä ratkaisuilla, korkealaatuisilla kiinteistöillä sekä toimimalla vastuullisesti ympäristön ja kaupunkikuvan kehittäjänä ja tukemalla asiakkaitaan. www.sponda.fi.