• Julkaisut
  • Spondalle kultaa Suomen Nordic Startup Awards -kilpailussa

Spondalle kultaa Suomen Nordic Startup Awards -kilpailussa

Sponda Oyj                      
Lehdistötiedote      
29.4.2016 klo 13:10

Spondalle kultaa Suomen Nordic Startup Awards -kilpailussa

Spondan Motherhsip of Work (MOW) on voittanut kultaa Suomen Nordic Startup Awards -kilpailussa kategoriassa Best Office Space. Voittaja valittiin viiden finalistin joukosta kahdeksanhenkisen tuomariston ja yleisöäänestyksen äänien perusteella.

Kategorian Best Office Space osallistujiksi nimitettiin yhteisöjä, jotka ovat ansainneet tunnustusta avusta ja palveluista startup-yhteisölle ja jotka ovat luoneet innovatiivisuutta tukevan ympäristön. Palkintokriteerit olivat muun muassa: tilan yritykset/yksilöt, kulttuuri ja ympäristö, palvelut ja tuki, yhteisön aktiivisuus, hinta ja vuokrausehdot.

”Olemme todella otettuja voitosta, on kunnia päästä edustamaan Suomea näin kovassa seurassa. Isoin kiitos menee kaikille MOWlaisille, joiden ansiosta ollaan ehdolla pohjoismaiden parhaaksi hubiksi”, iloitsee MOWin tunnelmajohtaja Nina Ruotsalainen.

MOW on Spondan kehittämä yhteisöllinen cowork-hub luovaa asiantuntijatyötä tekeville freelancereille ja yrityksille Helsingin keskustassa Pieni Roobertinkatu 9:ssä. MOWn monipuoliset työtä helpottavat ja yhteisöllisyyttä vahvistavat tilat ja palvelut on kehitetty yhdessä kohderyhmän kanssa, heidän tarpeistaan.

Vuodesta 2012 lähtien järjestetty Nordic Startup Awards -kilpailu käydään vuosittain kahdessa erässä. Ensin kilpaillaan kansallisella tasolla, minkä jälkeen kansalliset voittajat, kuten MOW jatkavat kilpailua loppukilpailuun, Grand Finaleen. Grand Finale järjestetään tänä vuonna Islannissa Euroopan laajuisessa Startup Awards -kilpailussa 31 toukokuuta.

Sponda Oyj

Lisätietoja: Pia Arrhenius, yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 527 4462

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,7 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.