• Julkaisut
  • Sponda toteuttaa Aktian uuden pääkonttorin toimitilat Arkadiankadun premium-kohteeseen

Sponda toteuttaa Aktian uuden pääkonttorin toimitilat Arkadiankadun premium-kohteeseen

Sponda saneeraa Aktialle uudet pääkonttoritilat Helsingin ytimeen, osoitteeseen Arkadiankatu 4-6. Modernit ja ympäristöystävälliset tilat suunnitellaan ja toteutetaan täysin uudistuvaan toimitilakiinteistöön yhteistyössä Aktian kanssa.

Suunnitelmien mukaan Aktia muuttaa uusiin tiloihin kesällä 2020.

”Haluamme panostaa henkilöstömme työympäristöön. Uusi pääkonttorimme tukee kulttuurimuutostyötämme ja uudenlaista ketterämpää toimintatapaa. Lisäksi toimitilat tulevat olemaan ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat”, sanoo Aktian henkilöstöjohtaja Anu Tuomolin.

”Arkadia 6:n työympäristö sopii palveluidensa ja sijaintinsa puolesta mielestäni erinomaisesti Aktialle. Olemme iloisia, että voimme tarjota heille upeat ja ainutlaatuiset toimitilat, jotka soveltuvat Aktian uudenlaiseen toimintatapaan”, toteaa Spondan aluepäällikkö Harri Autio.

CBRE toimi Aktian neuvonantajana.

Sponda Oyj

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Harri Autio, Sponda, Regional Manager, Helsinki Metropolitan Area, Office Properties, puh. 040 846 6560
Anu Tuomolin, Aktia, henkilöstöjohtaja, puh. 040 772 5775

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,8 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä (31.12.2018).

Aktia tarjoaa laajan valikoiman pankki- ja varainhoitoratkaisuja sekä henkilövakuutuksia. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktialla on noin 370 000 asiakasta, joita palvellaan konttoreissa, verkossa, mobiileissa käyttöliittymissä ja puhelimitse. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja Aktiasta saa osoitteesta www.aktia.com.