• Julkaisut
  • Sponda Oyj: Tokmanni avaa myymälän kauppakeskus Citycenterissä

Sponda Oyj: Tokmanni avaa myymälän kauppakeskus Citycenterissä

Sponda Oyj                                               
Lehdistötiedote                    
15.6.2017 klo 12:45

Tokmanni avaa myymälän kauppakeskus Citycenterissä

Kauppakeskus Citycenterin tarjonta laajenee tämän vuoden aikana, sillä Tokmanni avaa syksyllä myymälän kauppakeskuksen pohjakerrokseen. Myymälän pinta-ala on noin 1100 neliömetriä.

”Tokmanni tulee palvelemaan kuluttajia Helsingin keskeisimmällä sijainnilla monipuolisella tarjonnallaan. Meillä on myös ilo esitellä uusia kahvila- ja ravintolatoimijoita kasvaneeseen kysyntään, sillä loppuvuodesta Citycenterin toiseen kerrokseen on rakentumassa upea ravintolakokonaisuus. Lisäksi kesän aikana Asematunneliin avautuu Jungle Juice Bar, kertoo Citycenterin kauppakeskuspäällikkö Tiina Fågel.

Spondan omistama Citycenter sijaitsee Makkaratalossa Helsingin keskustassa. Kauppakeskuksessa vierailee vuosittain yli 12 miljoonaa kävijää.

Makkaratalo viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan ja juhlavuoden kunniaksi kauppakeskus Citycenter ja Sponda järjestivät suunnittelukilpailun taidealan opiskelijoille helsinkiläisille rakkaan makkaran pukemisesta juhla-asuun. Tuomaristo valitsi maamerkkirakennuksen uloketta kaunistamaan KITE+DART-nimisen teoksen, joka on ihailtavissa elokuuhun saakka.

Sponda Oyj 


Lisätietoja: Tiina Fågel, kauppakeskuspäällikkö, P. 050 427 4091

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,8 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.

Release attachment: